• Bernadett Szakács
  • Bernadett Szakács

New-Zealand

Low-budget working holiday backpackers Czytaj więcej
  • A legszebb tengerpart ahol eddig voltunk

20 maja 2025, Nowa Zelandia ⋅ ☀️ 14 °C

Zoli vegre elkezdett utána nézni ehlyeknek, így megtaláltuk ezt a bechet(én is láttam már ,de nem voltam benne biztos, hogy elmegyünk), de mivel Zoli találta ezért elmentünk.

Szörnyű út vezetett oda, féltettem Nissyt, de minden jó lett. Egy izgalmasabb séta vezetett le az elhagytaott beachre, ahol csak mi voltunk Zolival :) annyira gyonyorubés szép és békés volt. Czytaj więcej

• Cathedral Cove

20 maja 2025, Nowa Zelandia ⋅ ☀️ 15 °C

Amikor itt voltunk még le volt záva így ,újra eljöttünk megnézbi. Megéri a hypot tényleg szép.

Gabi ajánlásával megkóstoltuk Hahiben a cider, ami annyira jo.volt, hogy vettünk elvitelre is.

• Nincs New Chum beach

21 maja 2025, Nowa Zelandia ⋅ ☀️ 16 °C

Elindultunk, hogy elmegyünk a new chums beachre, de végül anynira köves úton kele tmenni, hogy nem mentünk, hiszzisek is voltunk így csak ettünk egy jót. Fura hozzászoknk, hogy már , 17.00kor sötétedik. Nem volt freedom campsiton hely, ezért eljöttünk Coromandelben.

Amúgy Whitiangaba is vicces dolgok történtek, jelentleztünke gy helyee is dolgozni. Szeretjük azt a várost.

• Coromandel

21 maja 2025, Nowa Zelandia ⋅ ☀️ 15 °C

Ide siettünk, hogy legyen a freedom campsiteon helyünk. Eddig nem nyűgözótt le minekt, reméljük holnap a beach szép lesz. Viszont megkérdeztúnk egy hotelt, hogy fiuethetünk e a fürdésért, de beengedett minket ingyen. Nagyon kedves volt. Czytaj więcej

• Nagyon jó túra

24 maja 2025, Nowa Zelandia ⋅ ⛅ 10 °C

Nagyon vártam ezt a Túrát, de elment a kedvem tőle , mert nem lehet a hutban lenni és csak hétvégén leher felmenni a tetejére. Lassacskan csorogtunk le itt a coromandelen és pont pénteken néztem a telefonra és láttam, hogx akkor mehetünk pinnaclesre.

Nagyon felhősen indult a nap, nem volt kedvem menni, de Zoli momdta h menjunk mert a turaza sis maga nagyon jó lesz.

Nagyon jó is volt! Ez is egy iugalmas nehezebb túránk számít, hasonlóan agertrude saddlehez csak durvabb szint emelkedéssel. Kissé felhős volt, de igy is minden látszott. Nagyon örülök, hogy megcsináltuk.

• Algie Bay

25–26 maj 2025, Nowa Zelandia ⋅ ☁️ 18 °C

Egyre jobban fáj, hogy elhagytuk Coromandelt. Borongós az idő és esik. Nincs túl jo kedvem. Aakrtunk itt állásokra jelentlezno, de eleg pici hely. Holanp talalkozunk Arnavekkal. Kivancsi vagyok milyen lesz. Felmentünke gy kis kertbr aho lvolzak szamarak. Czytaj więcej

• Meglepően szép túra

30 maja 2025, Nowa Zelandia ⋅ 🌬 18 °C

Végre szép idő volt, így kinéztem egy random túrát. Kerikeriben is setalgattunk, de azt most nem jeloltem be mert sok elsz már a pont.

Ez egy kellemes 1,5 órás kis túra volt, voltak benne számunkra megerőltetőbb felfele mentek de ezt betuftuk annak, hogy degeszre ettük magunkat indiaival.
    Vissza hozta akedvünket a napsütés es ez a kedves túra.
    Czytaj więcej

• Végre újra látni a csillagoakt

30–31 maj 2025, Nowa Zelandia ⋅ 🌙 15 °C

Először elindultunk egy másik freedomcampsitera, de nagyin nem tetzsett nekünk, találkoztunk másik vanesekjel akik szinten nem aludtaknott mert nem volt jó a placc.

Viszont itt újra látni a csillagokat. Elkezdtünk gyakorolni vippassanara, úgyhogy ma megvolz azbelső meditalasunk is naaagyon régóta. De jól esett.

Reggel kerestem wifit , meg egy áramor, nagyon nehezen találtam.

• Végre igazi freedom campsite

31 maj–2 cze 2025, Nowa Zelandia ⋅ ☁️ 18 °C

Ahh végre egy igazán jó freedomcampsite. Mondjuk mókás volt az ide jövetel, mert beleszoruktunk a homokba. Hiaba nissy a legjobb kocsi a foldon, de a homok vele is kifog. Japán párral baratkozunk össze, iiimaaadom őket igazan kawaiiiiik!!!! Na de jó ez a campsite, lehet itt leszünk pár napot.

Ósszebarátkoztunk japánokkal főztek nekunk curryt meg levest! Nagyon cukik imadjuk oket

• Gyonyörű campsite, kalandos este

2–3 cze 2025, Nowa Zelandia ⋅ ☁️ 17 °C

Eldöntöttük, hogy eljövúnk erre a campsitera és kivételesen, fizetünk érte! Na jó csak 1 emberér fizettük ki.

Gyönyörű rz a campsite, a grincsre hasonlito heggyel és a csodás vízzel. Zoli új hobbiának a horgászásnak állt Neki és fogott is egy halat! A naplemente csodas.

A kos japán baratainkkal vagyunk itt, akik elvesztetzek a kulcsukat. Nagyon aggodtunk, hogy elvitte a kulcsot a víz. Mikozben főztem a többiek elmentke keresgelni. Nem jártak sikerrel. En elmentem es siekrult megtalanom! Így nem kellet mind a 4ünknek a smmikozepén Nissyben aludnia.

Délelőtt horgásztunk, aztán megkínaltak minekt bárány szwndviccsel a kis japán barátaink és könnyes búcsút vettünk.

• Te paki

3 czerwca 2025, Nowa Zelandia ⋅ ☁️ 18 °C

Nem jött össze, hogy sandboardozzunk. Későn értünk oda ,kp-nk se volt. Közbe belementünk egy kátyúba, és nissybek félig leesett a aluvaza. Volt nagy veszekedés, sírás. De remeléjük jó lesz.