Whaiwharangi az utolsó ejszaka
7–8 de mar., Nova Zelândia ⋅ ☀️ 19 °C
Rohadtul fáztunk, nem nekünk való a sátrazás.... de hát nem volt mit tenni. Itt már kevés túrázó volt, viszint az egyik legszebb része a NP-nak. Mutton cove es slipper point csodás. ALeia mais
Vége a túrának utsó nap
8 de março, Nova Zelândia ⋅ ☀️ 15 °C
60 km, 4 nap. Kemeny volt, mert nem aludtunk sokat de megérte. A kocsinkat Marahauban hagytuk és nem akartunk 70 dollart kofozetni a shittlere, így stoppoltunk!!! Először a Wainui bayről vittekLeia mais
Westport
8–11 de mar., Nova Zelândia ⋅ ⛅ 15 °C
3 óra vezetes utan este megérkeztünk Wesportbs. Itt szörfözés, dolgozás lesz terítékén. Miközben jöttünk megnéztük, hátha be tudunk lógni az into the vortexre, de nem skkerült ésLeia mais
Zoli vegre szörfözik!
11 de março, Nova Zelândia ⋅ ☀️ 17 °C
Zoli régota szerett volan szörfözni, így eljöttünk a Tauranga Bayre, ami nagyon szép és msot itt szörfózik.
Punakaiki
11 de março, Nova Zelândia ⋅ 🌧 16 °C
Szörf után megnéztük a pancake rockst. Érdekes volt, de a West Coast-on való vezetés sokkal tetszett.
Késő esti vacsi a hidegben
11 de março, Nova Zelândia ⋅ 🌙 16 °C
A cím mindent elmond. Kipróbáltuk Nissyben evést, az auzó út mellett alsgunk. Hogy miért? Mert elmentünk picit "wellnesezni" szaunaznines poolba 5 dollarert. Teljesne megérte.
Franz josef glacier
12 de março, Nova Zelândia ⋅ 🌙 10 °C
Kedves 20 perces etaval.oda lehett érni a glecvserhez szép volt.
Reggeli a parton
12 de março, Nova Zelândia ⋅ ☀️ 14 °C
Mivel nem olyna helyeken alszunk ahol szeretnenk ezért eldöntöttük, hogy szép helyeken fogunk enni. Így mentünk Hokitikaba. Elvágtam az ujjamat, de összespanoltam egy nyuszival.
Hokitika gorge
12 de março, Nova Zelândia ⋅ ☀️ 13 °C
Szep tiszt volt. Nem tudom, hogy megért-e az 1 óra kerülőt.
Fox Glacier
12 de março, Nova Zelândia ⋅ ☀️ 14 °C
Fuh, nagyon későn kezdtük.id etúrát, de totálisan megérte! A gleccser is szép, de az oda vezető út valami csodás. 1 ora volt oda vissza így későn értünk a kempbe de megérte.
Paringa free camp
12–13 de mar., Nova Zelândia ⋅ ☀️ 15 °C
Viszonylag szép campsite. Annyi érdekes történt, hogy este a szemwtünkdt egy possum majdnem elvitte!! Reggel egy finom kavet ittunk.
Ship creek walks
13 de março, Nova Zelândia ⋅ ☁️ 14 °C
Lassan elindultunk Wanaka felé. Út közben sétáltunk egy UNESCI világörökség helyen. Az itt levő fák nagy rédze még a dínók korából származik és mar csak 2% van NZ-n, mert a többitLeia mais
Roaring Billy Falls
13 de março, Nova Zelândia ⋅ ☁️ 15 °C
Megnéztük ezt a kis vízesést. Neki álltam főzni a parkolóban, de nehezen ment,mert nagyon sok dongó vett minekt körül! Alig tudtam főzni, mert a kocsiba is bementek!! De végül sikerült enni!
Thunder Creek Fall
13 de março, Nova Zelândia ⋅ ☁️ 14 °C
Na ez aztán a vízesesés!! Nagyon tetszett!
Wanaka tó
13 de março, Nova Zelândia ⋅ ☁️ 17 °C
Először azt hittem más tavat látok! Ennek a tónak a végébe haladtunk éppen! Megálltunk csak egy look outnál.
Wanaka falu
13 de março, Nova Zelândia ⋅ ☁️ 19 °C
Nekem rengeteg volt az ember így elsőre. Nem ehhez vagyok szokva NZ-n. Lementünk a tóhoz, mert Zoli fürödni akart, de pont ma és holnap nem lebet a tóban fürödni, mert egy algátLeia mais
Lake Hawea
13 de março, Nova Zelândia ⋅ ☁️ 19 °C
Nagyon szép!
Wanaka campsite
13–14 de mar., Nova Zelândia ⋅ ☁️ 20 °C
Megszoktuk, hogy ilyen car parkokban alszunk, de ez viszonylag közel van a természethez igy élvezzük! Zoli talált egy nyuszit és követtük az üregéig!!
Isthmus Peak
14 de março, Nova Zelândia ⋅ ☁️ 14 °C
Egy ajánlás miatt jöttünk erre a trackre. 1500 as szint emelkedő 2,5 óra felfelé. Voltak nagyon szép kilátasai. Tetszett.
#ThatWanakaTree
14 de março, Nova Zelândia ⋅ ☁️ 19 °C
Nem értem miért vannak úgy oda ezért a fáért. Ráadásul, msot nem is olyan nagy a víz, hogy benne legyen. ZOLI AKART VELE EGY KÉPET, meg itt chilleltünk. Meg elmentünk zuhizni.
Lowburn/Lake Dunstan
14–15 de mar., Nova Zelândia ⋅ ☁️ 20 °C
Végre egy csodás helyen alszunk! A freedomcampingek altalában csak car parkok, de itt most végre a tó mellett lehetünk! Szóval itt pihenünk egy egész napot és csak főzünk és létezünk.Leia mais
Roy's Peak
16 de março, Nova Zelândia ⋅ ☁️ 13 °C
Ezt elöször Roy miatt akartunk megcsinalni, de láttuk, hogy 1600 as szint emelkedés van így wlgondolkoztunk rajta. Hallottuk, hogy napfelkeltében szép, így eldöntöttük, hogy megmásszuk.Leia mais
Diamond lake és Wanaka lookout
16 de março, Nova Zelândia ⋅ ☁️ 19 °C
Érdekesen indilt ez a túra. Megreggeliztünk a tónál, ahol nagyon angy szél volt. Elindultunk es bam.. A kocsi megállt.. Nagyona ggódtam, hogy mi tórtént, de csak abenzin fogyott ki. ZoliLeia mais
Végre BBQ!
18 de março, Nova Zelândia ⋅ ☀️ 11 °C
Ma csak ügyeket intéztünk, dolgozgattunk. Viszont vegre BBQ-ztunk! Nagykn finom kolbászkákat sütöttünk. Rossék elenntek ezért csak kettem romiban főzikéztünk.
Mt Iron
19 de março, Nova Zelândia ⋅ ☀️ 14 °C
Nem volt.rossz kedve, aranyos kilátással. Konmyeddebb sétának jó.