Hotelgebied/ Hotelarea
28. marts, Japan ⋅ ☀️ 10 °C
We werden vandaag heerlijk wakker. Ik heb eindelijk is goed geslapen zonder last te hebben van gesnurk. De bedden liggen hier echt heerlijk en we liggen ver van elkaar. Vandaag besloten we om op teLæs mere
Lake Kawaguchi
28. marts, Japan ⋅ ☀️ 14 °C
We hebben eerst tickets geboek voor de Fuji panoramisch Kabelbaan. Hier stond een wachtrij en toen moesten we ongeveer 1 uur wachten voordat we konden. We gingen langs het meer wandelen en genietenLæs mere
Mt. Fuji Panoramic Ropeway
28. marts, Japan ⋅ ⛅ 15 °C
Na een uur wandelen konden we de kabelbaan in. Als je boven bent, dan heb je mooie uitzichting over het meer, Mt. Fuji en de stad. Dit had ik zelf echt niet willen missen.
After walking for an hour,Læs mere
Maoten Shrine
28. marts, Japan ⋅ ☁️ 10 °C
Omdat we op de andere 2 moeste wachten, hebben we nog maar meer gewandeld in de nabije omgeving van het hotel. Hier kwamen we deze shrine tegen.
Because we needed to wait on the other 2. We decidedLæs mere
Mt. Fuji
29. marts, Japan ⋅ ☀️ 13 °C
Vandaag was het de bedoeling om mt. Fuji te beklimmen. Het is jammer genoeg buiten het klimseizeon om naar de top te gaan, hierdoor reden er ook weinig bussen naar het hoogste punt waar we kondenLæs mere
Narusawa Mt. Fuji Museum
29. marts, Japan ⋅ ☁️ 13 °C
Toen we terugkwamen wouden we kijken of het museum in de buurt leuk was. De museum was zeer klein met een gedeelte met verschillende edelstenen (voornamelijk Amethyst) en een gedeelte met een groteLæs mere
Kawaguchiko - Tokyo
30. marts, Japan ⋅ ☁️ 17 °C
We verlieten het hotel rond 8:30 en pakte de bus rond 9:20 (na vertraging). Daarna zaten we voor ongeveer 1.5u bij Kawaguchiko Station. We vertrokken uit Kawaguchiko om 11:30 en kwamen aan in Tokyo omLæs mere
Tokyo - Toyama
30. marts, Japan ⋅ ☁️ 13 °C
Na wat paniek in Tokyo omdat we te horen kregen dat een bepaalde trein niet zou rijden (achteraf reed er gewoon een shuttlebus), zijn we om 14:52 vertrokken uit Tokyo. De treinreis met de ShinkansenLæs mere
Toyama - Takayama
30. marts, Japan ⋅ ☁️ 19 °C
Omdat we de trein van 17:14 niet haalde, moesten we wachten tot de trein van 19:50. Dit wachten duurde echt ontzettend lang. Maar uiteindelijk mochten we vertrekken en omdat de trein tussen Inotani enLæs mere
Hida kokubun-ji
31. marts, Japan ⋅ 🌧 11 °C
Vandaag was het plan om voornamelijk het centrum van Takayama te zien. We begonnen met deze boeddhistische tempel die de god Yakushi Nyorai (Boeddha van genezing en medicijnen) honoreert. We wereLæs mere
Takayama
31. marts, Japan ⋅ 🌧 12 °C
Takayama zelf is een leuke maar kleine stad in het midden van Japan. Het is leuk om de wat oudere gebouwen te zien en over de Miyagawa ochtendmarkt te lopen en de rivier die door de stad heenlooptLæs mere
Sakurayama Hachimangu Shrine
31. marts, Japan ⋅ 🌧 13 °C
We kwamen deze shrine tegen die wordt gebruikt voor het herfst Takayama festival met over 1600 jaren aan geschiedenis. Het is gebouwd in de 5de eeuw toen keizer Nintoku de prins Takefurukuma No MikotoLæs mere
Hida
1. april, Japan ⋅ ☁️ 11 °C
Vandaag stond Hida op de planning. Het is een kleine stad met een mooie rivier en een aantal shrines. Het is jammer dat het weer zo slecht was, anders hadden we ons wel langer kunnen vermaken daar enLæs mere
Hida - Miyagawa
1. april, Japan ⋅ ☁️ 11 °C
Hida met het gedeelte over de Miyagawa rivier.
The part of hida with the Miyagawa river
Takayama 2
1. april, Japan ⋅ 🌧 11 °C
Na een paar uur in Hida hebben doorgebracht, zijn wij weer naar Takayama gegaan en nog een rondje door de stad gelopen en wat gegeten.
After spending some hours in Hida, we went back to Takayama andLæs mere
Takayama - Kanazawa
2. april, Japan ⋅ ⛅ 11 °C
We vertrokken vanuit Takayama om 11:20 met de bus. Eerst hebben we in Takayama nog wat ontbijt gegeten en een willekeurig stukje gelopen door de stad. Gelukkig konden we de koffers even bij het hotelLæs mere
Aankomst/Arrival Kanazawa
2. april, Japan ⋅ ☀️ 12 °C
We wouden meteen even naar het Pokemon Center als we aankwamen, zodat we ook meteen al de nieuwgekochte pokemonspullen in de koffers konden doen. Zelf heb ik niet veel gekocht, maar de andere kwamenLæs mere
Ishikawa Shikou memorial park
2. april, Japan ⋅ ☀️ 11 °C
Even een beetje de omgeving ontdekken en toen kwamen we dit parkje tegen.
We where walking through the city for a bit and then we saw this small park.
Oyama Shrine
2. april, Japan ⋅ ☀️ 10 °C
Een historische shinto shrine dat gebouwd is in 1599 en is toegewijd aan Maeda Toshiie. Hij was de eerste lord van het Koga Domain.
This is a historic Shinto shrine that was build in 1599 and isLæs mere
Karaoke
2. april, Japan ⋅ 🌙 9 °C
Een van de dingen die ik echt een keer in Japan wou doen, was Karaoke.
1 of the things I wanted to do in Japan, was Karaoke.
Omicho market
3. april, Japan ⋅ ☀️ 15 °C
We begonnen deze dag met deze markt, waar we wat wouden ontbijten. Deze markt heeft vele kraampjes met voornamelijk vis en wat regionaal voedsel. De atmosfeer was wel leuk om te zien en ik nam watLæs mere
Higashi Chaya District
3. april, Japan ⋅ ☀️ 16 °C
Dit was een grappige kleine district met vele traditionele gebouwen en je had ook geishas die theeceremonies gaven (deze hebben we niet bewoond ivm de tijd). Het was een mooie plek om te zien en deLæs mere
Temple district
3. april, Japan ⋅ ☀️ 16 °C
De tempel district ligt naast het Higashi Chaya District. Er waren meerdere tempels hier en we hebben hiervan maar 2 of 3 bezocht. We hoeven ze namelijk niet per se allemaal te zien en er stondenLæs mere
Kanazawa kasteel / castle
3. april, Japan ⋅ ☀️ 17 °C
Het leek mij wel gaaf om het Kasteel Kanazawa eens te zien. Het is een oude kasteel dat in 1631, 1759 en 1881 afgebrand is. Het kasteel wordt nu weer gerepareerd naar hoe hij eruitzag in 1850. Het zagLæs mere
Ninja district
3. april, Japan ⋅ ☀️ 17 °C
Aan het einde van de dag wouden we iets meer naar het zuiden toe en zagen deze Ninja tempel en het Nishi Chaya District. Het was wel grappig en je had een winkel die wat katanas en ninjawapensLæs mere