• Noord Bali , Lovina

5 agosto 2017, Indonesia ⋅ ☁️ 25 °C

Vroeg in de morgen om half 6 zaten we al op een bootje in Lovina om met de dolfijnen mee te varen tijdens zonsopgang. Het was super mooi om te zien hoe de dolfijnen sierlijk de licht in sprongen en weer verder zwommen. Daarna wouden we een scooter huren, maar omdat ik geen local ben moest ik mijn paspoort inleveren. Nou mooi niet gedaan mn paspoort blijft bij mij. Dus dan maar terug naar het hotel bedenken wat we kunnen gaan doen. In de middag zijn we met de meest grappige tourguide ooit, met zn 3 op 1 scooter naar de watervallen gegaan. Waar je vanaf kon springen en glijden. Dat was super mooi! Echt een aanrader ook voor mensen die niet durven te springen ga er dan naartoe voor the view. Ik ben van de 12 meter en 8 meter slide afgeweest en zelfs gesprongen van de 5 en 10 meter. Daarna heeft de tourguide ons meegenomen naar een boedhistische tempel waar je in een soort traditionele rok naar binnen moest en wauw wat was dat mooi met al het goed, ondanks dat er delen in renovatie waren.Leggi altro