Pārolaine
26 Jun, Latvia ⋅ ⛅ 18 °C
Na een zonnig ontbijtje zijn we weer op weg! Vandaag: heuvel der kruizen, bijeenkomst in Marijampolé en door naar Polen! (Dus 3 landen in 1 dag! Letland, Litouwen en Polen)
Heuvel der kruizen
26 Jun, Lithuania ⋅ ⛅ 21 °C
Wauw, de heuvel der kruizen🧡
En ons eigen kruis dat jochem gemaakt heeft!
Peace sign
26 Jun, Lithuania ⋅ ⛅ 27 °C
We staan klaar voor het vredesteken!
En het resultaat!
Polen🇵🇱
26 Jun, Poland ⋅ ☀️ 27 °C
En we zijn door de grenscontrole aangekomen in Polen! 🇵🇱
Camping Masurie
26 Jun, Poland ⋅ ☀️ 26 °C
Aangekomen op de camping van vandaag, en wat is het Masurie gebied in Polen mooi!!! Maar probeer niet de namen te uit te spreken🤣
Wolfschanze
27 Jun, Poland ⋅ ☀️ 26 °C
De eerste stop van vandaag.
Hotel Koszalin
27 Jun, Poland ⋅ ⛅ 24 °C
Zo, eindelijk aangekomen in Koszalin😌
Węgorzewo
27 Jun, Poland ⋅ ☀️ 31 °C
En we zijn weer onderweg! Vandaag o.am de Wolfschanze en Gdansk op de route. En de temperatuur begint hier ook aardig op te lopen 😎
Koszalin
28 Jun, Poland ⋅ ☁️ 24 °C
Ontbijtje in Polen en dan gaan we op naar de finishlijn!
Grens Duitsland
28 Jun, Jerman ⋅ ☁️ 29 °C
En we zijn de Duitse grens weer over!
Hitte🥵
28 Jun, Jerman ⋅ ☀️ 30 °C
Wie heeft er een luxe sauna in Finland nodig als je ook gewoon in een oververhitte auto kunt zitten waar de verwarming aan moet om te kunnen koelen?
Op 150 km van Hamburg begint dit oude beestje deBaca lagi
Hamburg
28 Jun, Jerman ⋅ ☀️ 31 °C
Finish!
28 Jun, Jerman ⋅ ☀️ 31 °C
We zijn er! 🥳
Op naar huis!
29 Jun, Jerman ⋅ ☁️ 21 °C
Zo, we zijn begonnen aan de laatste rit van deze reis. Gister avond hebben we nog een tijd doorgewerkt aan de Galloper, de radiator is geflushed en daarmee moeten we thuis kunnen komen💪🏼. WeBaca lagi
Grens Nederland
29 Jun, Jerman ⋅ ☁️ 26 °C
En we zijn weer in Nederland!
Beneden-Leeuwen
29 Jun, Belanda ⋅ ⛅ 26 °C
Onze zelfbenoemde 'road missie' van vandaag; aangekomen bij opa en oma I Beneden Leeuwen 💪🏼
Home sweet home
29 Jun, Belanda ⋅ ☀️ 22 °C
En zo komt de rally tot een eind... we zijn weer thuis!
Wees niet getreurd want we zullen de komende dagen/weken/misschien nog wel langer, onze foto's en verhalen delen via onze sociale media. MorgenBaca lagi

PengembaraWe hadden al een vermoeden, dat jullie dat kruis gemaakt hadden, wat een mooi gebaar!!