- Show trip
- Add to bucket listRemove from bucket list
- Feb 1, 2025, 10:00 PM
- 🌙 24 °C
- Altitude: 9 m
BahamasLittle Stirrup Cay25°49’10” N 77°56’15” W
Nassau og piraterne

Da vi åbnede øjnene var vi allerede i Nassau. Så vi kom hurtigt i gear, og driblede ned i buffeten, hvor vi kunne kaste lidt (meget) fedtet morgenmad i ansigtet. French Toast, vafler med sirup, æg, bacon og lidt juice.
Så blev taskerne pakket på værelset, og så gik vi i land på Nassau. Det var varmt. Pænt sagt. Ca. 35-37 grader, så Rasmus var ikke på toppen. Jeg havde også glemt mine solbriller derhjemme. Så jeg købte et par hysterisk grimme solbriller til alt for mange penge. Men så kunne jeg holde mine øjne åbne. De andre drillede mig kun en anelse.
Første stop var en Café ved vandet hvor vi fik en Cocktail (en flaske vand til Rasmus) og en burger til børnene.
Der var enormt smukt ved vandet. Det var helt blåt, og med hvide sandstrande.
Vi så en vaskeægte skildpadde der svømmede under broen vi sad på. Så vågnede Rasmus op. Sikke et syn.
Efter vi var blevet stegt i varmen, gik vi ind i byen og fik kæmpet os igennem en horde af sælgere langs gaderne. De var alle sammen vores bedste venner. Ifølge dem selv. Jeg har aldrig nogensinde ignoreret så mange mennesker på en dag. Det var meget voldsomt og grænseoverskridende at gå fra den ene aggressive sælger til den anden. Men vi fik kæmpet os frem til vores næste stop på turen. Et Pirat museum.
Billetprisen var overskuelig. Men det var museet også. Vi var ude igen efter 25 minutter. Vi blev ikke meget klogere på pirater, men vi fik set de "smukke" udstillinger.
Det var cirka det vi nåede at se i Nassau. Vi gik kort forbi en gavebutik og købte en vand-bazooka til ungerne.
Efter en lille håndfuld timer, var vi tilbage på den diskrete jolle. Her gik turen direkte op i en Starbucks, hvor der blev slugt en liter kaffe.
Og så kunne jeg få et velfortjent hvil i en lille times tid på værelset (meget tiltrængt).
Til aftensmad stod den på Fine dining i restaurantens tre etagers restaurant. Fine dining er jo altid en god idé med 2 børn, og 2 babyer. Heldigvis klarede de det godt. Maden var ganske udemærket. Jeg fik en carpaccio, en lasagne og en klat vaniljeis. Da bunden var lagt, var der ikke mere mad. Men sådan er det vel med fine dining.
Så blev børnene puttet, og de voksne mænd driblede ned i casinoet og fik en øl og cocktail. Efter 30 minutter var casinoet blevet 400 dollars rigere (heldigvis ikke mine penge), og vi var trætte. Jeg har aldrig været på et casino, kun online. Så det var sjovt at opleve. Det hele gik meget stærkt 😬
Men så var der også dømt nattesøvn til folket. Så nu slutter dagen.
Sov godt 😴😴Read more