• Marrakesh dag 2

25 januari, Marokko ⋅ ⛅ 22 °C

Gisteren moesten wij om 6 uur al weg om richting de ballonvlucht te gaan met zonsopgang. Hier kregen we eerst een koffie (hele vieze) met een croissantje en daarna hebben we zo’n 45 minuten in de luchtballon gezeten wat echt super mooi was!

Achteraf kregen wij een typisch marrokkaans ontbijtje en werden we weer terug gebracht naar onze slaapplek.
    We zijn hier vervolgens meteen weer weg gegaan richting de souks (marktjes). God wat zijn dat er veel en lange straten met heel veel drukte. Hier hebben we flink te veel betaald omdat we niet zo goed zijn in afdingen.
    Ook zijn we over de bekende grote plein heen gelopen wat ontzettend zielig was met allerlei dieren, zoals aapjes in princessenpakjes met een heel klein kettinkje om hun nek. Hier zijn we dus snel weer weg gegaan.

Toen we alles hebben gevonden wat we wilden hebben we wat gegeten bij een rooftopbar en hebben we vervolgens en heerlijke massage genomen van een uur.

Daarna hebben we nog wat broodjes gehaald en zijn we in bed gaan liggen film kijken.
    Weer optijd slapen want morgen staat er weer een druk programma waarbij we om 7 uur weer weg moeten.
    Meer informatie