• Milaan - dag 2

January 16 in Italy ⋅ ☁️ 8 °C

Vanmorgen zijn wij begonnen met een klein ontbijtje die Esly, Laura en ik hebben gekocht bij een supermarkt in de buurt. Daarna hebben we een plan gemaakt waar we allemaal heen wilden.
    We begonnen bij een kerkje om de hoek waar allemaal echt menselijke schedels en botten lagen (zie foto 3). Was erg bizar.

Daarna zijn we onderweg gegaan naar de duomo in het licht en de galeria (foto 5 en 6).
    Tussendoor hebben we nog ergens koffie gedronken en toen zijn we richting de castello gegaan (foto 7). Hier hebben we even rondgelopen en daarna op zoek gegaan naar een lunch plekje.

Dit restaurant was volledig glutenvrij maar echt de allerbeste pasta carbonara die ik ooit heb gehad. Wij waren allemaal erg content met het eten.

Daarna zijn we naar het park gegaan achter de castello waar heel veel eekhoorntjes waren. Dat vonden we erg interessant.
    Chinatown zat daar vlak achter dus daar zijn we nog heen gelopen en een drankje gedaan.

Toen was iedereen flink moe dus zijn we met de tram weer naar het appartement gegaan waar we even rustig aan hebben gedaan.

In de avond wilden we allemaal pizza hebben dus we zijn naar een heerlijk pizza tentje gegaan een drankjes gedaan.
    De Italianen beginnen pas om 1 uur met een leuke avond hebben dus alle barretjes gingen rond 11-12 dicht en toen hadden we weinig meer te doen.
    We besloten ons op te splitsen, leo ging slapen, zoe esly anna en madelon gingen weer drankjes doen en laura en ik wilden nog wat meer van de stad zien omdat we het idee hadden dat we nog veel niet hadden gezien.

Laura en ik pakten de step en hebben toen nog 45 minuten gestept door de stad. Dat was wel heel mooi met alle lampjes.

Daarna zijn we heerlijk gaan slapen. Morgen naar het como meer 😊