• Maike Rosenkamp

• Trip start
    July 1, 2024
  • Dag 3

July 2, 2024 in Greece ⋅ ☁️ 28 °C

Vandaag hebben we 2 quads gehuurd tot vrijdag. We zijn meteen een heel eind gereden de bergen in naar keri daarna een super mooie plek gevonden en even gezwommen in de zee. Savonds weer een goed volle glas wijn gekregen, de lekkerste gegrilde kaas ooit gehad, zoe zat zelfs aan de wijn en alweer gyros 😊Read more

• Dag 2 zakynthos

July 2, 2024 in Greece ⋅ ☁️ 28 °C

Vandaag zijn wij naar het zuiden gegaan met de bus naar cameo island. Met die brug. Op het eiland zelf gingen mensen trouwen dus daar konden we niet echt heen.. daar ook de schildpad gespot en een heel leuk plekje gevonden om te eten. Allemaal helemaal over verhit.
    Toen weer bij het zwembad gelegen, voetbal gegeken in een restaurantje en gyros gegeten in een andere waar ze met borden gingen gooien, heel leuk.

• Dag 4

July 4, 2024 in Greece ⋅ 🌙 24 °C

Vanmorgen bij een olijfolie fabriek/museum geweest maar geen fotos van helaas. Vanmiddag rustig aan gedaan want het zou regenen en onweren maar daar is niks van gebeurt. Vanavond naar zakynthos stad geweest, minder lekker eten gehad maar wel een ijsje bij zonsondergang.
    Daarna bij het restaurant in de buurt nog even drankjes gedaan met live muziek 🎶

• Dag 5

July 5, 2024 in Greece ⋅ ☀️ 27 °C

Vandaag met de quad naar een strand gereden en hier de hele dag verbleven. Zoe en leo hebben lekker gesnorkeld en we zijn lekker verbrand met zn allen.
    Savonds de quad weer ingeleverd en echt heel lekker gegeten in een super leuk restaurantje.Read more

• Dag 6

July 6, 2024 in Greece ⋅ ☀️ 25 °C

Vandaag vroeg eruit gegaan om op een boot te gaan naar het noorden de hele dag, naar het beroemde scheepswrak en blue caves. Savonds nog heerlijk gegeten en de zonsondergang gekeken met voetbal

• Dag 7

July 7, 2024 in the Netherlands ⋅ ☁️ 15 °C

Vanmorgen moesten we optijd uitchechen dus hebben we spelletkes gedaan bij een restaurantje en daar ook gegeten. Vervolgens werden we opgepikt met de transfer, hebben we heel lang op het vliegveld gewacht incl. 1,5 uur vertraging maar hebben we een goede vlucht gehad en zijn we veilig geland. We konden zelfs bijna zwaaien 👋

Tot de volgende

Trip end