• The Flying Dummies

Baltic sea rally 2022

Et 16-dags eventyr af The Flying Dummies Læs mere
  • Doortocht Litouwen

1. juli 2022, Litauen ⋅ ⛅ 28 °C

6u30 paraat een stuutje voor ontbijt alles opgeruimd en terug vertrokken om 8u richting Litouwen met een tussenstop in Jubarkas om iets te eten, Een lekkere kebabschotel.Dan een heel stuk doorgereden richting Polen waar we rond 19u30 een camping opzochten in de buurt van Mazurskie.Terug tentjes opgesteld ,Hans een duik genomen in het meer met een frisse douche nadien.Een stuutje gegeten
    waarna we rond 22u moesten schuilen voor een onweer die tot rond 1u duurde. 687Km

• Camping Gobenowsee

2. juli 2022, Tyskland ⋅ ☀️ 25 °C

Wakker om 6u30 met een stuutje voor ontbijt.Alles ingepakt en vertrokken om 7u50
    richting Duitsland.nog in polen een tussenstop gedaan om iets te eten een lekkere visschotel. Een flink stuk doorgereden richting Duitsland wwar we een camping vonden omgeving Gobenowsee. Tentjes uitgeladen en opgesteld daarna wandeling rond de camping. 570KmLæs mere

• Finish Hamburg

3. juli 2022, Tyskland ⋅ ⛅ 25 °C

8u wakker. Broodjes gaan halen op camping voor ontbijt.
    Om 9u30 vertrokken richting Hamburg.
    Rond 12u aangekomen als eeste van de teams op de finish plaats waar de mensen van de organisatie bezig waren met de opstelling. Een plaats gezocht in de schaduw.
    Een wandeling gemaakt en een apperitief gedronken daarna een retaurantje opgezocht waar we een flinke schnitzel naar binnen werkte.Rond 16u zijn we over de finish lijn gereden en nog ene gedronken met de 2 andere belgische teams.
    Rond 19u zijn we vertrokken richting Belgie met een trip van 80km hebben we nog een laatste camping opgezocht Paradise. Een laatste maal de tentjes nog iets gegeten en een lekkere douche. 320Km

• Finish line

3. juli 2022, Tyskland ⋅ ⛅ 25 °C

7u30 wakker.
    Ontbijt met broodjes.
    Vertrokken richting Belgie onderweg nog tussen de tour de France caravan gereden met aankomst rond 15u15 in Waarschoot en een feestelijke ontvangst van ons vrouwtjes. 531Km
    Eindtotaal 8368 Km
    Tankbeurten 936 euro