Gold Coast/ Surfers Paradise🏄🏽♀️🌞
28 November 2024, Australia ⋅ ☁️ 28 °C
Ade Goldcoast hemmer en Camping chle usserhalb am Meer gha und hend chönne alles am Meer entlang ca. 40 Minute füre laufe. Zrug simmer denn amigs mitem Lime Velo🚴♀️ es hed mega cooli lädeBaca lagi
Byron Bay🏄🏽♀️🌧️
30 November 2024, Australia ⋅ 🌧 24 °C
A üsne Täg in Byron Bay heds eigentlich ziemlich nur grägnet, bis uf hüt womer leider hend müsse wiiter fahre. 🌧️ Mir hends trotzdem gnosse und es isch es mega cools Örtli mit ganz villneBaca lagi
Sydney🏙️🌞
3 Disember 2024, Australia ⋅ ⛅ 30 °C
Uf üsem Zwüschestopp womer uf Sydney gfahre sind hemmer en Campingplatz direkt am Fluss gha. Süsch isch det ned vill gsi und mer sind de am nöchste Tag gad wiiter gfahre uf Sydney. Womer gegeBaca lagi
Bondi Beach & Lake Hume🌞⛈️
5 Disember 2024, Australia ⋅ ☁️ 31 °C
Üse letsti Tag in Sydney simmer no mitem zug zum Bondi Beach und sind det go Sushi esse und no chle uf d Wiese am Meer chillt. 🌞 Gester simmer denn ganz früe loos gfahre fast 6 h bis zum LakeBaca lagi
Melbourne🏙️
7 Disember 2024, Australia ⋅ ☀️ 28 °C
Üse Camper hemmer am 07.12 abgeh, simmer sehr froh gsi nach dem ganze Wasser und füechtigkeit im Camper inne😅 Am abig simmer ines mega schöns Steakhouse go znacht esse😍 die letste 3 NächtBaca lagi
Boracay🌞🌊🇵🇭
10 Disember 2024, Filipina ⋅ 🌧 28 °C
Üsi erste paar Täg in Boracay sind scho düre und mir sind ez no die letste 2 Täg am gnüsse bevors denn witer uf El Nido gad. Üses Hotel isch direkt am Strand voll im Zentrum vode Insle. WemerBaca lagi
Boracay🌞
10 Disember 2024, Filipina ⋅ 🌧 28 °C
Üsi Ziit in Boracay isch z‘end. Mir hend die letste Täg no am Strand mit Bade verbracht. Ide letste Täg hemmer öbbe 10 mal Stromusfall gha, au ide Nacht wo denn i üsem Zimmer immer soneBaca lagi
El Nido🌞🇵🇭
16 Disember 2024, Filipina ⋅ ☁️ 30 °C
Gester simmer in El Nido acho und sogar ohni verspötig✈️ mir sind de vomene Tricycle is Hotel gfahre worde und sind de no chle dur El Nido gloffe dür d Lädeli und öbis go esse😌 Hüt hemmerBaca lagi
Bootstour ab El Nido🌞🐠🚤
18 Disember 2024, Filipina ⋅ 🌧 28 °C
Nacheme chle harzige morge mit Rege und 1 h am Strand warte und nomal en Stund ufem Boot bis mer denn entlich losgfahre sind uf üsi Tour hed denn s Wetter glich no ufda und mer hend en mega schöniBaca lagi
Duli Beach & Bootstour 2🚤🛵🌞
21 Disember 2024, Filipina ⋅ 🌧 28 °C
Gester hemmer nomal en Roller gmietet und sind zum Duli Beach gfahre und süsch no chle da umenand🛵 und hend chle Baded. Hüt hemmer no en anderi Bootstour gmacht au wieder mit Lagune, kajakfahre,Baca lagi
Coron Bootstour🌞🌊
24 Disember 2024, Filipina ⋅ ☁️ 29 °C
Gester hemmer zum glück chöne mit de Fähri uf Coron fahre, was mer eigentlich am 23.12 plant gha hättet aber d Fähri isch wegem Wetter gstriche worde. Mir hend de alles müsse chle umplane und noBaca lagi
Beach hopping Coron🏖️🌞🚤
27 Disember 2024, Filipina ⋅ ☁️ 29 °C
Gester hemmer en gmüetliche Pooltag gmacht i üsem Hotel, am Abig simmer no dürs Örtli gloffe und go Znacht esse. Hüt hemmer en Beach Hopping Bootstour buecht wo üs hüt morge zerst gseid wordeBaca lagi
Coron & Maquinit Hotsprings🔥🛵
28 Disember 2024, Filipina ⋅ ☁️ 30 °C
Gester simmer no mitem Roller zu de Maquinit Hotsprings gfahre, sind det go bade und hend chle d Umgebig vo Coron erkunded und gsee wie die da alli lebed. D anina heds ned lang dinne usghalte wilsBaca lagi
Manila
29 Disember 2024, Filipina ⋅ 🌧 28 °C
Gester simmer in Manila acho, will mer morn denn vo da us uf Thailand flüged. ✈️ D Stadt isch ned würklich schön und mega vill armuet und anschienend au chle kriminell. Mir hend ned so villBaca lagi
Koh Samui🏖️🌞
31 Disember 2024, Thailand ⋅ ☀️ 28 °C
Am 31.12 simmer in Koh Samui achoo und hend denn dette Kyra und de Pascal troffe und mit ihne Silvester gfiired. Mir hend üs mega gfreut üs wieder zgsee und es isch sehr e schöne abig gsi und mirBaca lagi
Koh Tao🐢🛵🤿
4 Januari, Thailand ⋅ ☁️ 28 °C
In Koh Tao hemmer nomal en Abig mit de Kyra und em Pascal verbracht und sind am nöchste Tag no mit ihne go Zmittag esse, bevor sie denn uf d Fähri sind🥂😌 Süsch hemmer d Insle chle mitemBaca lagi
Koh Phangan🏖️
7 Januari, Thailand ⋅ ☀️ 28 °C
Mitem Roller hemmer Koh Phangan erkunded, hend baded, fein gesse und hüt am abig hemmer no en Thai Kochkurs gmacht, was mega cool gsi isch.😍 Sie hed üs alles zeigt und hed das richtig mitBaca lagi
Ao Nang/ Krabi
10 Januari, Thailand ⋅ ☀️ 32 °C
Üsi letste täg hemmer in Ao Nang verbracht. S Wetter isch leider chle bewölkt gsi. ☁️ Per zuefall isch Kim und d Michelle au in Ao Nang gsi und mir hend chöne 2 mal zeme go znacht esse. AmBaca lagi

Pengembara
Die Hose hesch aber nid kauft Remo ?!
Pengembara
Genau auf dem waren wir auch vor ca. 20jahren 😃
PengembaraNeinei die hättem gad güsled😂