Verjaardag in de trein!!

Woehoooeee mama is jarig!!!
Verjaardag gevierd met wat slingers kadootjes en zelfs een verjaardagslied in de slaaptrein.
De nacht hebben wij goed overleefd! Het is wat krap, maar als je eenmaalLäs mer
Woehoooeee mama is jarig!!!
De nacht hebben wij goed overleefd! Het is wat krap, maar als je eenmaalLäs mer
Mooie eerste wandeling door de regen gemaakt!
Na de wandeling toch echt even een chocolademelk en een thee moeten drinken. Om 16:30 is de zon al onder en heb je Praag bij nacht + eendjes.
Mooie wandeling gemaakt door de joodse wijk. Helaas was alles op zaterdag gesloten waardoor wij nergens in konden. Nog een wandeling gemaakt naar boven voor een prachtig uitzicht.
Via TUI kregen wij een gratis rondleiding door de stad langs alle bezienswaardigheden.
Gisteren waren wij te moe voor een verjaardagsetentje, dat moest vandaag natuurlijk ingehaald worden. Heerlijk culinair gegeten, zeker het toetje was heeeeel lekker!
En er was live muziek, piano enLäs mer
Vandaag een dag naar de burcht, deze bestaat uit allemaal mooie onderdelen om te bezoeken. Eerst de kathedraal daarna een café voor een theetje, basiliek en het straatje met de oude huisjes! DaarnaLäs mer
Tijd voor thee en apfelstrudel!!
Laatste avond maaltijd voordat wij weer in de trein gingen opweg naar huis. Restaurant met heerlijk vegetarisch eten, zeker de lasagne.
Het Restaurant had een leuke unieke inrichting.