Dag 9

Maandag zijn naar het dopje Beynac gelopen. Er werd ons gezegd dat er op maandag markt is en die was er ook. Weliswaar klein met 10 kramen, maar wel gezellig! Daarna zijn we doorgelopen richting hetMeer informatie
Na een nacht vol onweer, heftige bliksem en regen zijn we iets later dan gepland😅 (in de auto schuilen en half in de daktent slapen is niet ideaal..) vertrokken naar Les Jardins suspendusMeer informatie
Gisteren zijn we vroeg vertrokken en begonnen aan de terug reis. Na enkele stops en 10 uur verder kwamen we aan bij camping nummer 6! Deze camping is echt bedoeld als doorreis camping wel direct aanMeer informatie
Vandaag rustig de dag begonnen en het plan was om ergens op een camping in Luxemburg te staan, maar de camping was helaas vol.. dus zijn we doorgereden naar de grens van Duitsland waar we een andereMeer informatie
ReizigerZiet er allemaal erg leuk en lekker uit.
Reiziger
Haha leuke foto