• Lago, Isola Bella und Isola Superiore

30 jun.–1 jul., Italië ⋅ ☁️ 31 °C

Puhhh des war a Nacht…. am morga simma beide recht fertig ufgwacht, verschwitzt und a kle dehydriert fast scho weils sooo hoaß gsi isch im Bus🥵 Also wirklich die erste ned so angenehme Nacht uf üsra Reise. Aber davo homma üs natürlich ned ufheba lo und sin, mit Badesacha und vorbereitatam Frühstück im Sack, losgstartat an Hafen vo Laveno (nochdem ma üs wieder an mega günstiga Cappucchino gegönnt hon, an des könntama üs gwöhna🥲😍). Döt homma denn a Schiffle gno nach Intra, a größere Stadt uf da andra sita vom Lago Maggiore. Döt simma umgstiega uf a klenneres Boot und zersch zur Isola Bella düst wobei ma d Fahrt aloa scho wegs am Fahrtwind, am Frühstück und da Aussicht genossen hon. A mega klenne, schöne aber oh sehr touristische Insel dia ma kurz erkundet hon. Denn ischs wieder ab ufs Boot ganga zur nögsta Insel, da Isola Superiore dei Pescatori - a alte Fischerinsel wo mittlerweile oh scho sehr touristisch isch, aber iwia hat sichs besser verteilt und mir sin durch nette Gässle spaziert und hon a kle geshoppt (ned für üs, nur Gschenkle😉). I (d Lea) han a kle in Kindheitserinnerunga itaucha könna weili do vor 2-3 Johr (mit ca. 12 🥲😅)mit na Freundin und da Mama gsi bin - heat sich nedmol viel verändert, usser dasas diesmol ca. 15 Grad meh ka hat😅 Nochdem ma no in a klenne Fischereiausstellung trolt sin (wo ma leider ned sooo viel checkt hon weils meiste uf italienisch war) simma an klenna Strand ganga zum abküahla. Mit Reste-Pizza und Rätselheft hommas üs döt guatgo lo.
    Denn wolltama zruck bzw. witer fahra zum nögsta Stopp - ma hat üs denn aber ned ufs Boot lo😅 Scheinbar homma s falsche Ticket koft wo ma nur direkt fahra kann und ned umstiega (homma aber davor jo scho doa…). Najo, noch a kle hin und her hats ghoassa mir söllan warta ufs nögste Boot, des tei denn scho passa🤔 Als sehr feina Zeitvertreib homma üs a feins Eisle gegönnt und denn tatsächlich ufm nögsta Boot mitdürfa, wieder nach Intra. Döt ahko homma denn an dringenda Einkaufsstopp gmacht - s Wasser isch usganga. Denn simma durch dia Stadt gschländert, a kle gebummelt und denn bei Aperitivo und Karta schrieba verhockt. Zruck uf da Fähre war denn rundum scho alls kle gewittrig aber mir sin trocka und all no schwitzend im Harry ahko. Los isch d Fahrt ganga zum hütiga Stellplatz, iwo ins Landesinnere a kle ind Berg nach Brinzio. Do hats denn gleimol a paar Grad weniger ka und mir hon durchschnufa könna. A feins Obadeassa mit Antipasti isch sich no usganga, denn ischs kurz aber vollgas gwittra ko⛈️ Mir sin aber währenddessen fein im Harry ghockt und kaum hats nochlo simma usse für an Klogang und Abendspaziergang. Dabei simma durchs Dörfle an klenna See (Lago Brinzio) ko wo ma an wunderschöna Reagaboga gseaha hon🌈
    Jetzt simma wieder im Harry und holan hoffentlich dia Nacht a kle guata Schlof noch😴
    Meer informatie