De eerste dagen zijn al goed verlopen. De mensen zijn vriendelijk en eigenlijk is het echt niet moeilijk om alles te volgen, want de meeste medische termen zijn hetzelfde alleen op z'n spaans. Het is wel echt veel aangenamer dat er zeker 20-30min per patiënt wordt voorzien. Soms kan het gebeuren dat je 1u de tijd neemt voor een patiënt en dan heb je opeens alles gedaan. Maandagavond hebben ze mij tot laat laten blijven. Ik was pas na 17u terug in het huis omdat ze een verrassing voor mij georganiseerd hadden. Mijn contactpersoon had wat vrienden uitgenodigd voor al een eerste kennismaking. Er waren completos gemaakt en dit is een soort van hotdog maar dan compleet, want het heeft tomaat, choucroute en palta= aguacate. Wel echt beter dan een gewone hotdog. Nadien wat zitten praten en kon ik ook de chocolade en speculaas geven die ik had meegenomen. Ze waren er heel blij mee. Ik vond het echt een heel leuke avond. Gisteren was ik redelijk vroeg terug rond 14u ongeveer. Ik kreeg meteen een lekkere soep met aardappel, vlees en groenten om mij op te warmen. Nadien was ik zo moe dat ik ongeveer 2u heb geslapen. Ik heb dus ontdekt dat er een elektrisch vuurtje staat in mijn kamer en die warmt echt goed op. Er schijnt in de namiddag ook meestal wel wat zon in mijn kamer. De combinatie van een dutje doen in de zon en die warmte doet echt goed. Ik dacht dat ik de uren hier al een beetje gewoon was, maar zal toch nog even duren denk ik. Het is niet dat ik vroeg wakker wordt, maar juist dat ik vroeg in de namiddag al moe ben en tegen dat het hier echt avond is, dan ben ik helemaal terug wakker. Ze hebben mij ook verteld dat ze heel wat leuke activiteiten aan het plannen zijn voor de volgende dagen en ik kijk er zeker naar uit!Read more