In de voormiddag zijn we inkopen gaan doen voor vandaag en Chaparral. Nadien een beetje rond gereden tot Andina om daar wat te wandelen. Kijk hoe mooi de koffieplant is. Ik denk iets groter dan die van papa. Mijn taak is om elke ochtend alle planten water te geven. Ik ben het wel al elke ochtend vergeten. Ik hoop nu dat ik het schrijf, het ook niet meer zal vergeten.
We hebben linzen(soep) gegeten met rijst en gehakt. Een slaatje en nog wat jugo de guanabana. Daarna was het tijd om wat uit te rusten. Ik heb wat foto's van Chili zitten bekijken. Het zijn er meer dan 1000. Rond 18u gingen we nog even op stap. We gingen weeral naar een winkelcentrum (omdat rocio dat wou). Ik zelf had er geen zin in, maar we reden ook wat rond met de auto. Walter vertelde iets heel grappig. Blijkbaar vond abuela het geweldig om papas te eten en een tinto van McDonalds. Het moest van een McCafé zijn en rond 10u30-11u. Daar zouden dan de beste frietjes zijn en als je dus gaat op het uur dat de eerste frietjes gemaakt worden, dan zijn ze extra lekker en krokant. De koffie denk ik omdat abuela graag koffie dronk. Dat was dan ook het moment waarop ze graag met mama (stella) ging bellen om veel te babbelen. Ik ga proberen om vandaag wel vroeg te gaan slapen. Ik slaap wel goed, maar word steeds vroeg wakker. Walter praat wel graag in de avond en kan dan niet stoppen. Meestal bleven Jarne of mama tot laat met Walter wakker, nu moet ik dat doen. Hij kan leuke verhalen vertellen, maar ik heb ook mijn slaap nodig!Læs mere
Oh nostalie [Shana]
Rejsendehaha vertel tegen walter dat ik ook al eens een koffie heb genomen in de mcdo. En inderdaad het was eigenlijk best goed!
RejsendeNu weet je de combinatie al de volgende keer ;)