Hammerfest, Finnmark

hjemme, starten av turen
Tromsø

mellomlanding! med brus og panini!
Bergen

en til mellomlanding, woho! kjedelig, men bare barnemat i forhold til hva framtiden bringer! ik!
Søgne

startet reisen men fremdeles innlands, nyttårsfeiring med Nongo's familie :D
Oslo Gardermoen

Mellomlanding med sommerfugler i magen og nerver nok til halve Norges befolkning!
New York

mellomlanding, vi hadde bare noen få timer på flyplassen (såm ble brukt til å hente ut og sende inn bagasje og så igjennom sikkerhetskontrollen... sukk). men fikk sett Manhattan under innflyvingen :D
Houston, Texas

ny mellomlanding, trodde vi hadde utrolig dårlig tid... men så ble flyet utsatt :P
Galeão, Rio de Janeiro

landet og fikk beskjed om at bagasjen ikke ble med fra Texas, jaja, greit med reiseforsikring!
Manga Hostel

er ikke helt sikker på om det er nøyaktig posisjon, men ca :P
var fult på det hostelet jeg hadde funnet på nett, så ble en natt hær på 26 mannsrom!
Rio Sul Shopping Center

inn handling av det mest nødvendige... litt stress å ikke få bagasjen, men alt ordner seg!
Refugio Hostel

endelig! Hostelet jeg hadde sett på på nett og bestemt meg for at jeg ville bo på! en natt på 6 mannsrom så privat rom resten av oppholdet i rio! :D
+ at vi fikk bagasjen :D levert på døra! luksus :D
Flamengo beach!

første strand dag! hvit sand så langt øye kan se! <3
Copacabana, Rio de Janeiro

så deilig! vi gikk langs stranden bort til fortet. fortet er gjort om til museum og turister som vi er måtte vi ta en titt :D vi fikk oså ett glimt av Ipanema på vei til metroen.
escadaria serlaron

en vanvittig varm dag! ble til og med intervjuet om hvor varmt det var av en lokal avis :P
Pão de Açúcar

sugarloaf mountain, kan ambefales til alle! helt fantastisk!
Jardim Botânico

en deilig pause fra bylivet! rolig vandring i denne hagen var perfekt på en overskyet dag!
Ipanema, Rio de Janeiro

solnedgangen fra bergene ved Ipanema stranden er et (gratis) must når man er i Rio.
Christ the Redeemer

obligatorisk er vell også Jesus, vi valgte selvfølgelig den varmeste dagen å dra på (ikke noe jeg anbefaler) men det gjorde køene litt kortere så det var deilig!
den ikke internasjonale flyplassen

innlands fly til Sao Paolo, fikk et tidligere fly så vi skulle få bedre tid der. veldig fint det siden vi må komme oss fra den flyplassen der vi lander til den internasjonale flyplassen...
sao paulo

bare stress fra den ene flyplassen til den andre, ente med å ta en overpriset taxi (men sånn er livet)
santiago airport

utrolig hyggelig å bli møtt på flyplassen av familie! litt av en velkomst!
vårt midlertidige Hjem

deilig å bo hos familie, avslappet og bare kos!
Playa Ancha, Valparaiso

en liten tur til Valpareiso og hilse på Faren til nongo og familien der! veldig hyggelig. 'vi bodde hos en tante og onkel av Nongo.
valpareiso

var å så på leiligheten faren til Nongo og kona skal kjøpe
Laguna verde, Valparaíso

dro også for å se en strand litt utenfor byen. Nydelig!