FindPenguins

127-дневное приключение от H Читать далее
Сначала новые

Bogotá, Colombia

5 марта 2015 г., Колумбия ⋅ ⛅ 19 °C

Klar for nytt forsøk. Litt skummelt å gå igjennom sikkerhets kontrollen, men er innenfor fristen så alt gikk bra! Nå er det bare nerver for grensen i Mexico igjen.

El Salvador

5 марта 2015 г., Сальвадор ⋅ ☀️ 29 °C

Mellomlanding! Bare rett fra deg ene flye til d andre. Rakk såvitt se ut av vinduet :p mye fint å se på på flyvningen til Mexico.

Helvetes-flyplassen

5 марта 2015 г., Мексика ⋅ ⛅ 27 °C

Me mange nerver landet vi i Mexico, det var lang kø i passkontrollen og jeg gruet meg veldig. Vi så helldivis ingen av de vi hadde problemer med sist. Da det nesten var vår tur kjente vi igjen en av damene i passkontrollen! Vi fikk begge en skikkelig dårlig magefølelse, men så kjente vi henne igjen! Og hun oss! Vi fikk alle te et stort smil om munnen. Det var hun som fulgte oss til flyet sist, hun som sa hun ikke skjønte hvorfor vi ikke slapp inn og ga oss tips til nestegang! Da var det selvsakt ikke noe problem å komme igjennom. Hun sa til og med hun aldri hadde vert så gla for å se turister i hele sitt liv! Fantastisk opplevelse.Читать далее

Bed and breakfast garden

5 марта 2015 г., Мексика ⋅ 🌙 26 °C

Vi er så tøffe at vi tok bussen fra flyplassen til busstasjonen og gikk ut i cancúns gater for å lete etter et hostel jeg hadde sett på nett. Vi fant det først ikke. Alt her er bak høye gjerder og murer. men fant fram til slutt! Utrolig fine rom og nå gleder vi oss til å finne litt middag.Читать далее

Bed and breakfast garden

6 марта 2015 г., Мексика ⋅ ⛅ 28 °C

Utrolig fornøyd! Nydelig rolig hostel med super betjening. Tror nåkk vi blir å bo hær på vei ut av Mexico også!

Cancun busstasjon

6 марта 2015 г., Мексика ⋅ ⛅ 28 °C

Til busstasjonen fårr å fikse bilett til playa del carmen. Fine og billige busser.

Popol vuh

6 марта 2015 г., Мексика ⋅ ⛅ 28 °C

Hostellet ligger rett på stranda! Helt fantastisk. ps er billigere å møte opp å spørre om det er ledig enn å bestille på nett. Nå er det bare å komme seg ut og utforske playa!

Los rancheros

6 марта 2015 г., Мексика ⋅ ⛅ 27 °C

Fant oss litt mat. Utrolig godt mat men porsjonene var gigantiske, jeg hålt på å sprekke og klarte ikke engang spise opp alt.

Strandlivet!

8 марта 2015 г., Мексика ⋅ ⛅ 28 °C

To dager på stranden gjorde sjelen godt etter mye stress. God og solbrent nå!

Cobá, Mexico

9 марта 2015 г., Мексика ⋅ ⛅ 28 °C

El Dorado! Vertfall nesten! De hentet noe inspirasjon fra coba til filmen, og det er magisk nokk for meg. En helt fantastisk opplevelse. Og en skikkelig treningsøkt! Man kunne leie sykkel og sykkel-taxi, men vi bestemte oss for å gå. Her kunne man også bestige den største pyramiden, ekstremt kult! Og for en utsikt!!!Читать далее

Hade playa!

10 марта 2015 г., Мексика ⋅ ☀️ 27 °C

Påtide å pakke sekken og dra videre. Playa del carmen er ett nydelig sted. Den hviteste sanden jeg har sett i mitt liv. Det eneste problemet er at usa har tatt over, nongo sa det veldig bra "vi er jo i usa's versjon av Grand Canaria" men vi trivdes godt selv om det var lite ekte kultur å finne der vi var.Читать далее

Tulum busstasjon

10 марта 2015 г., Мексика ⋅ ☀️ 27 °C

Hoppet av hær, midt i hovedgaten. Vi hadde funnet et hostel vi likte men hadde ikke bestemt oss helt. Vi prøvde å finne det andre hostellet vi hadde sett på mens vi gikk, vi klarte ikke finne det så da var valget enkelt! Er foresten veldig varmt å gå med stor sekk midt på dagen her...Читать далее

Quintana Roots

10 марта 2015 г., Мексика ⋅ ☀️ 27 °C

Framme på hostelet, ingen flere private rom ledig så ble firemanns rom. Ikke noe problem det siden vi ikke skal bli så lenge. Vi låste inn verdisakene så ut og utforske. Vi bestemte oss for å gå ned til stranden.Читать далее

Papava playa project

10 марта 2015 г., Мексика ⋅ ☀️ 27 °C

Det er ekstremt mye privat eiendom i Mexico, spesielt mellom oss vanlige dødelige og stranda. Vi fant en yoga-spa-greije hvor vi spiste lunsj å kunne gå gjennom og ned til stranden med god samvittighet. Det er nokk flere bedre plasser for å finne strand, men vi skulle bare utforske så det holdt for oss.Читать далее

Tulum ruins

11 марта 2015 г., Мексика ⋅ ☀️ 12 °C

Vi leide oss sykkel (fordi alle jør det hær, og det er en genial måte å komme seg rundt på) og syklet til ruinene. På veien ble vi tilbudt en pakke med bilett til ruinene, og en snorkle tur i to cenoter (huler/hull i bakken med ferskvann og brakkvann) vi tok den pakken siden nongo gjerne ville se og snorkle i cenotene.Читать далее

Cenote, maya mystery

11 марта 2015 г., Мексика ⋅ ☀️ 12 °C

Vi husker ikke helt hva de tre cenotene vi besøkte heter, men tror selve turen het maya mystery. Dette var da den pakken sammen med ruinene. Først var vi i en "tørr" det var masse vann, men vi måtte ikke uti. etter det fikk en guidet tur inn i en diger cenote, jeg var litt nervøs siden jeg ikke helt liker kombinasjon av mørke og trange huler, og i tillegg være i vann og ikke nå eller se bunnen. Det hele gikk heldigvis veldig bra. Det var spennende å se inne i hulene, skulle kanskje hatt litt mere lys så vi kunne sett bedre men men. Etter det ble vi kjørt (på lasteplanet til en pick-up) til en mere åpen cenote. Her droppet jeg og bade men nongo koset seg veldig.Читать далее

Hostellet

11 марта 2015 г., Мексика ⋅ ☀️ 12 °C

Man blir sliten av en lang dag med både ruiner og cenoter. Deilig å bare slappe litt av på rommet (som vi nå har for oss selv)

Adventure-day

12 марта 2015 г., Мексика ⋅ ☀️ 12 °C

Vi tenkte egentlig å ta en strand-dag, men siden vi ikke har så god tid hær i Tulum ville vi se mere av den vertfall 13km lange stranden enn bare første plass vi stoppet. Derfor tok vi syklene våre og syklet ned til havet, stoppet, så oss rundt, gikk litt langs stranden og så syklet videre.
    Første stopp ble på Playa paraíso (paradis stranden) og paradis var det! Helt fantastisk!

Santa fe

12 марта 2015 г., Мексика ⋅ ☀️ 12 °C

Vi ente til slutt opp påeng strand jeg ikke husker hva heter, men som er så nerme ruinene man kommer. Vi bestemte oss for å bli dær å bade og snorkle litt. Ikke mye å se annet enn sand og rusk, men fikk testet de nye snorklene og dykkemaskene våre. Ble her og solte oss og spiste. Vi bestemte oss for å dra tilbake til Playa paraíso, siden den var den desidert fineste og med minst folk.Читать далее

Playa paraíso

12 марта 2015 г., Мексика ⋅ ☀️ 12 °C

Tilbake hit. Vi skulle ta oss et lite bad før vi la oss ned for å sole oss, jeg ente istede med å nesten drukne. Jeg er ikke så god med å få vann i øynene og nesten, og i de bølgene som kom i dag var det umulig og holde hodet over vannet. Veldig ubehagelig opplevelse. Jeg kom meg på land og fikk skylt ansiktet, da ble alt mye bedre igjen. Men nå bare vi dekket i sand fra topp til tå. Vi bestemte oss for prøve og vaske av oss sanden, denne gangen tok jeg med dykkemasken og da var det bare en lek!Читать далее

Hostellet igjen!

12 марта 2015 г., Мексика ⋅ ☀️ 12 °C

Utslitt og solbrente er vi nå tilbake på hostelet. Det tar på å sykle, snorkle og leke seg i bølgene! Utrolig deilig å dusje av seg salt og sand, ikke minst å smøre seg inn i to tjukke lag fuktighetskrem.Читать далее

• H ADannelsesreisa, Amerika turenПутешественник

Bed and breakfast garden, igjen!

13 марта 2015 г., Мексика ⋅ ⛅ 26 °C

tilbake til Cancun! og tilbake til samme hostel som vi var raskt innom når vi kom til mexico. siden det er spring break nå ble vi anbefalt å ringe i forveien av hun i resepsjonen i Tulum, det var veldig greit å vite at vi hadde et rom å komme til før vi gikk på bussen. denne gangen ble det ett litt større finere rom med eget bad og ac, det rommet vi hadde sist var opptatt. det var bare 200 pesos (ca 100kr) dyrere så det åverleves.Читать далее

cancun international airport

16 марта 2015 г., Мексика ⋅ ⛅ 24 °C

opp å stå, forferdelig tidlig for å komme oss til Cuba. hostellelet fikset taxi til oss, ikke så mange taxier ute og kjører midt på natta.

mexico city international airport

16 марта 2015 г., Мексика ⋅ ⛅ 17 °C

mellomlanding. super ulogiskt å fly feil vei i to timer bare for å fly tilbake, så og si over Cancun, til Havana. men slik er det når en leiter etter de billigste billettene.

havana international airport

16 марта 2015 г., Куба ⋅ ⛅ 28 °C

Woho! Cuba! taxi til og fra flyplasser er dyrt i alle land, det er en lekse jeg bare må lære meg. blir like irritert vær gang det er for sent/tidlig får busser osv. denne gangen ente vi med å ta taxi siden vi ikke helt viste hvor vi skulle, og damen i infoen på flyplassen hadde fikset Casa og taxi til oss før vi rakk å blunke. men like greit det, mindre styr for oss.Читать далее

Загрузить еще
  • 2025© FindPenguins