Refugio Hostel

endelig! Hostelet jeg hadde sett på på nett og bestemt meg for at jeg ville bo på! en natt på 6 mannsrom så privat rom resten av oppholdet i rio! :D
+ at vi fikk bagasjen :D levert på døra! luksus :D
+ at vi fikk bagasjen :D levert på døra! luksus :D
første strand dag! hvit sand så langt øye kan se! <3
så deilig! vi gikk langs stranden bort til fortet. fortet er gjort om til museum og turister som vi er måtte vi ta en titt :D vi fikk oså ett glimt av Ipanema på vei til metroen.
en vanvittig varm dag! ble til og med intervjuet om hvor varmt det var av en lokal avis :P
sugarloaf mountain, kan ambefales til alle! helt fantastisk!
en deilig pause fra bylivet! rolig vandring i denne hagen var perfekt på en overskyet dag!
solnedgangen fra bergene ved Ipanema stranden er et (gratis) must når man er i Rio.
obligatorisk er vell også Jesus, vi valgte selvfølgelig den varmeste dagen å dra på (ikke noe jeg anbefaler) men det gjorde køene litt kortere så det var deilig!
innlands fly til Sao Paolo, fikk et tidligere fly så vi skulle få bedre tid der. veldig fint det siden vi må komme oss fra den flyplassen der vi lander til den internasjonale flyplassen...
bare stress fra den ene flyplassen til den andre, ente med å ta en overpriset taxi (men sånn er livet)