יציאה לדרך
9 апреля 2023 г., Израиль ⋅ ☁️ 31 °C
תודה ליערה על הפנקייקים ועל הסנדוויץ׳!
לה גופרה עברו מזכרון לנתב״ג
9 апреля 2023 г., Израиль ⋅ ☁️ 30 °C
עצוב בגדול
העיתונים שמביאים לטרקלין
9 апреля 2023 г., Израиль ⋅ ☁️ 30 °C
הארץ, דה-מרקר והניו-יורק טיימס. מתחת לאחרון גיליתי גם ג׳רוזלם פוסט. בהמשך הביאו מעריב
רגע ההמראה ועזיבת הארץ
9 апреля 2023 г., Израиль ⋅ ☁️ 27 °C
לטוס בפסח בחברת תעופה זרה
9 апреля 2023 г., Израиль ⋅ ☁️ 25 °C
מצחיק שבנתב״ג הכל כשר לפסח, לרבות הטרקלין שביקרתי בו, אבל בטיסה העולם ממשיך כרגיל - אפילו עם לחמניית אנג׳ל
זכרון על המפה
9 апреля 2023 г., Испания ⋅ ☁️ 22 °C
של מעקב אחר הטיסה במהלכה
חבר ראשון מהטיול
9 апреля 2023 г., Испания ⋅ ⛅ 20 °C
ילד בשם פבלו ישב לידי. אחותו לולה. איחל לי הצלחה בלימודים בירושלים אחרי שהוא סיפר על חופשתם שם. הוא אמר שרצהЧитать далее
כנף מטוס אל-על במדריד
9 апреля 2023 г., Испания
הגענו לנמל התעופה במדריד. ראיתי כאן מטוס שבכנף שלו דגל ישראל, כנראה אל-על. על אף המצב זה עורר בי תחושת גאווה
בכי של תינוקות
9 апреля 2023 г., Испания ⋅ ⛅ 19 °C
כמה תינוקות וטף ישבו בשני המושבים לפניי וגם שני מושבים מאחוריי. עכשיו צפיתי בתינוקת בוכה בסיום הטיסה. יש משהוЧитать далее
הם חשבו על הכל
10 апреля 2023 г., Испания ⋅ ⛅ 16 °C
על האוטובוס לסרגוסה ממדריד. התבדה החשש המרכזי שלי - שאצטרך ללכת לשירותים.
עדכון: בזמן הנסיעה היה נוסע שניסה להשתמש אך זה היה נעול
10 апреля 2023 г., Испания ⋅ ☁️ 9 °C
הגעתי לפמפלונה
יוצאים לסן-ז׳אן
10 апреля 2023 г., Испания ⋅ ☁️ 17 °C
מעניין שבאוטובוסים כאן - גם לא באוטובוס לפמפלונה - לא היה וילון כלשהו. מזל שיש לי כיסוי עיניים
הגענו לסן-ז׳אן!
10 апреля 2023 г., Франция ⋅ ⛅ 19 °C
מדהים איך אוטובוסים יכולים לדייק כשאין פקקים
208 ישראלים התחילו מכאן
10 апреля 2023 г., Франция ⋅ ☁️ 19 °C
אשתקד רק 208 ישראלים התחילו מכאן את הקמינו. בוודאות יש עוד ישראלים שטיילו בו — למשל בחרו במסלולים אחרים שלו אוЧитать далее
קיבלתי קרדנציאל
10 апреля 2023 г., Франция ⋅ ☁️ 20 °C
מחוץ למשרד הצליינים הייתה מישהי שניגשה אליי. מתברר שהיא צליינית שעשתה כבר ארבע פעמים את המסלול (פעמיים הצרפתי,Читать далее
האלברגה הראשון שלי
10 апреля 2023 г., Франция ⋅ ☁️ 19 °C
שובצתי למיטה למעלה, נראה איך זה כאן. יש גם ארוחת בוקר שכוללת לחם וממרחים. המארחת הייתה חביבה ואפילו אמרה לי ״שלום״ אחרי שהצגתי את הדרכון הישראלי.
אלגבּרה = הוסטל בקמינו
מדהים ומרהיב
לשחרר
10 апреля 2023 г., Франция ⋅ ☁️ 20 °C
התחלתי להסתובב כאן בעיירה ולראות את מה שיש לראות כאן. תוך כדי הבנתי שאני רעב מכדי להמשיך, וחיפשתי מקום נחמדЧитать далее
מזכיר את זכרון ואת דייטון
10 апреля 2023 г., Франция
מצד אחד גם זכרון היא מושבה, על הר/גבעה, ירוקה, מטופחת. האנדרטה כאן למלחמת העולם הראשונה מזכירה לי את זו לבריגדהЧитать далее
רטטוי בסופר
יש משהו מרגש בפרסומת עם רמי מ״רטטוי״ בסופרמרקט בצרפת
יפה פה בצורה שלא תתואר
10 апреля 2023 г., Франция ⋅ ☁️ 18 °C
עכשיו קצת חוזר לחדר להתקלח, לארגן את הקניות מהסופר (מתברר שאין קרם הגנה כאן). בינתיים האסיאתית באלברגה פשוט אוכלת עוף שלם
מתחיל להכיר אנשים
10 апреля 2023 г., Франция ⋅ ☁️ 18 °C
תוך כדי סידור התיק והתארגנות למקלחת הכרתי את טימוּ מבלגיה, שכבר התחיל ללכת לפני ארבעה שבועות., ואת פּוּ-מון (לאЧитать далее