• Lotte Verschuere

• Trip start
    December 27, 2024
  • Duinentocht

December 28, 2024 in France ⋅ ☁️ 5 °C

De dag begonnen met een stevig ontbijt en een nog stevigere duinenwandeling!

Een powernapje later (want iedereen had er nood aan) besloten we een rustige avond te houden op het domein.

• Boulogne sur Mer

December 29, 2024 in France ⋅ ☁️ 7 °C

Deze ochtend trokken we richting de oude stad van Boulogne sur Mer.

We vonden een gezellig bruin café vlak in het autoluwe deel van de binnenstad. Dit was 1 van de hoogtepunten van de uitstap. Het lag misschien aan de dag, of het uur, maar we hadden toch iets meer verwachtingen... Veel mooie plaatsjes gezien, maar tussen deze gebouwen was de gezelligheid niet altijd even aanwezig.

Deze avond trekken we richting de Kerstmarkt van Hardelot.

• Kerstmarkt Hardelot

December 29, 2024 in France ⋅ ☁️ 7 °C

Giordi plande vandaag de activiteiten, laat ons zeggen dat zijn opzoekingswerk grondiger kon... 😅

De kerstmarkt van Hardelot was geweldig voor Liz, maar minder voor volwassenen. We dronken iets aan het enige kraampje van de markt met wel een zeer gezellige verkoper. Hij had 2 witte herders: Jupiler en Karmeliet.

Nu genieten van Sam zijn kookkunsten en nog een gezelschapsspelletje.

• Huiswaarts

December 30, 2024 in France ⋅ ☁️ 9 °C

Opruimen en uitchecken, terwijl Whisky kon genieten van een strand voor zich alleen.

Vervolgens trokken we terug richting het Belgenland. We konden de White Cliffs of Dover spotten door de weerspiegeling van de zon. Eens in België was het weer een pak minder!

Uitgewaaid, niet-zo-uitgerust, maar zeker voldaan zijn we klaar voor de laatste dag van 2024.

Trip end
    December 30, 2024