Einfach in den Tag leben

Jede Tag isch Einzigartig. Mer entdecked jede Tag wieder es schöns Eggeli vo Fuerteventura... spaziered dur Corralejo... sind uf dInsle Lobos... en richtigi Wanderig goh mache und uf Ajuy Caves gohRead more
Am Sunntig hed de Erich leider wieder zrugg i dSchwiiz müesse und mer händ Corralejo unsicher gmacht. De ganzi Strand abglofe, sHotel goh a luege wo dLarissa süscht isch, go Lädele und Aperos gohRead more
Täg vergönd vell zschnell. Mir sind die wunderschöni alti Hauptstadt vo Fuerteventura goh a luege Betancuria und sind süscht no schöni Stränd und Klippe goh bewundere. sWätter isch eifachRead more
Es Morgekaffee heds für de Stefan und mich scho am Meer gäh. Herrlich. Spöter simmer no i die wunderschöne Düne vor Corralejo as Meer. DWälle sind so höch gsii, es wunderschöns Schauspiel. MitRead more