We zijn vertrokken!!!

We zijn vertrokken! Na een yolo-momentje van Sam gisterenavond rijden we richting Riquewihr ipv Baume-Les-Messieurs. Op de planning staat een rit van 5u30 met nog enkele tussenstops. Afhankelijk vanLue lisää
We zijn veilig aangekomen op de camping in Riquewihr. Ondertussen hebben we ons kasteel al opgezet op een ideale schaduwplek. 😊 Terwijl we naar de lokale supermarkt gingen, hebben we al even eenLue lisää
Vandaag was een wisselvallige dag, dus trokken we richting de stad 'Colmar' waar we zowel binnen als buiten ons konden amuseren.
Rondwandelen als de zon scheen, een museum bezoeken als er grijzeLue lisää
Vandaag stond er een iets rustigere dag op de planning. We brachten een bezoek aan het Naturoparc dat instaat voor het behoud van ooievaars. Het was een super fijn park waarin naast ooievaars ook nogLue lisää
Dag 4 en we besloten om (blijkbaar net zoals iedereen in de regio Alsace) kasteel Haut Koenigsbourg te bezoeken. We hebben nog nooit zoveel volk op een bergtop bijeen gezien, zelfs niet op beelden vanLue lisää
Dag 5. +- 7 jaar geleden verkenden we de streek rond Colmar al een beetje. Dit was dus een vertrouwde streek om onze reis nu te beginnen. Vandaag zijn we begonnen met het verkennen van een nieiweLue lisää
Dag 6, de laatste volledige dag in Frankrijk werd gevuld met 15.864 stappen. We begonnen de dag met een wandeling van 7km in het grootste ongerepte bos in Frankrijk.
(om u een idee te geven... met deLue lisää
Voor onze laatste overnachting (gisteren) trokken we verder richting België, en om onze vakantie traditiegetrouw af te sluiten hebben we overnacht op hotel ipv in een tent.
Ge kunt niet gelovenLue lisää
moet ik dan gewoon een login maken of volledig installeren? [annick]