Dag 1
March 7, 2025 in Belgium ⋅ 🌙 8 °C
Vandaag start de reis, om 4u20 ontmoeten we elkaar hoor de eerste keer op de luchthaven, het ziet er alvast een leuke groep uit!
We vliegen eerst naar Madrid om dan 12u te vliegen naar Guatemala City.Read more
Dag 2
March 8, 2025 in Guatemala ⋅ ⛅ 15 °C
Door een stevige jet lag is iedereen al heel vroeg wakker. We gaan gezellig gaan ontbijten en doen nadien een walking tour waarbij we de stad Antigua beter leren kennen.
Antigua Guatemala was hetRead more
Dag 3
March 9, 2025 in Guatemala ⋅ ⛅ 17 °C
Vandaag staat er niet veel op de planning we gaan smiddags naar een rooftopbar iets eten, maar die is niet zo hoog aangezien niets hoger mag zijn dan de kerk 🙈
In de namiddag kon je kiezen voor eenRead more
Dag 4
March 10, 2025 in Guatemala ⋅ ⛅ 23 °C
Vandaag zijn we opgestaan met minder goed nieuws. De vulkaan die we gingen beklimmen is extreem actief geworden er moesten mensen geëvacueerd worden en alles is door het leger afgesloten.
WeRead more
Dag 6
March 12, 2025 in Guatemala ⋅ ⛅ 24 °C
Vandaag is het weer een dag voor eens iets nieuws. Ik ga paragliden! Ik keek er enorm naar uit en vond het echt een super leuke ervaring.
Verder was het een rustige dag we maakten onze rugzak op terugRead more
Dag 7
March 13, 2025 in Guatemala ⋅ ☁️ 7 °C
We werden deze ochtend super vroeg opgehaald voor naar Antigua terug te rijden voor onze vulkaan beklimming.
Voor vele het hoogtepunt van deze reis.
Het was een tocht van ongeveer 10 km maar de 1steRead more
Dag 8
March 14, 2025 in Guatemala ⋅ ☁️ 6 °C
Wakker geworden boven op de berg.
Helse nacht! De tent was echt te klein voor 6 personen. Goed vroeg opgestaan voor de zonsopgang te zien nadien terug naar beneden gewandeld en lang op de bus richtingRead more