• Eerste dag🇧🇷

May 28 in Brazil ⋅ ⛅ 22 °C

Zo de eerste dag zit er alweer op en wat hebben we al veel gedaan. In de ochtend zijn we extra vroeg op gestaan om 05:30, zodat we om 7/8 bij het beeld Christ The Redeemer waren. Dit was ook echt wel nodig, omdat 10 min na openingstijd heel het platform vol stond. Je had hier een heel mooi uitzicht over Rio de Janeiro en je zag het beeld wat wel 38 meter hoog is.

Na het bezoek aan het beeld zijn we naar een tuin geweest en daar hebben we apen in het wild gezien en zagen we een heel mooi gebouw en zag je het christus beeld. Daar zijn we ongeveer een uurtje geweest en zijn we door gegaan naar de botanische tuinen. De botanische tuinen waren onwijs groot, er stonden heel veel planten en bomen en er waren verschillende dieren.

Na de botanische tuinen zijn we even naar het appartement geweest om even om te kleden, zodat we daarna op pad konden gaan voor de lunch. Dit was overigens erg lekker. Na de lunch zijn we even naar het strand copacabana beach geweest.

Na het strand zijn we naar het appartement gegaan om op te frissen voor het avond programma. We gingen lekker uiteten bij een Italiaan, ik heb daar een heerlijk pasta carbonara op. Na het eten zijn we naar een samba avond geweest in club Vasa Savana, wat in een best spannende wijk ligt in Centro. Dit kan natuurlijk ook aan ons liggen dat we het spannend vonden.

We hebben deze dag dus onwijs goed benut en waren rond kwart over 10 a half 11 ‘s avonds thuis. Nu al zin in morgen!