• Dag 3 FLAMENGO DAY!!🔴⚫️

May 30 in Brazil ⋅ ☁️ 25 °C

Vandaag begonnen we de dag met een bezoek aan de Sugarloaf mountain. Eerst met een hike de kleinere berg op en daarna met een kabelbaan de hoge berg op. Super mooi uitzicht over de hele stad! Toen we weer beneden waren zijn we nog even naar het strand geweest en heb ik daar mijn allereerste kokosnoot (water) gedronken en het vruchtvlees geproefd. 🥥

‘s middags hadden we een wedstrijd van de Flamengos op de planning en hier had ik echt onwijs naar uitgekeken. Bij aankomst was er al een hele sfeer met een band en allemaal kraampjes met eten, shirts en drinken. Jorni en ik hadden wat honger dus hebben we een lekkere vlees spies van de bbq gekocht, dit was best lekker. Toen het ongeveer half 3 was zijn we naar binnen gegaan en hebben we plaats genomen. Langzamerhand liep het stadion vol en om 16:00 begon de wedstrijd. Wij zaten lekker in het midden en niet te hoog, dus dat was erg fijn! Ze moesten tegen Coritiba en hebben met 3-0 gewonnen. De sfeer was zo bizar, overal zag je mensen zelfs op de trappen wat in NL bijv al niet eens mag. Na de wedstrijd liepen we weer uit het stadion en onderweg hing daar een gezellige sfeer en was iedereen aan het zingen.

We zijn in de taxi gestapt om vervolgens nog even ergens te dineren, dit werd Pokebowl. Manon en ik hadden een pokebowl samengesteld en Jorni had een pokebowl met kip. Daarna zijn we lekker naar het appartement gegaan en zijn we uitgeteld op de bank geploft.