Thuis

Ik ben er bijna klaar voor! Nu nog alles in de koffer krijgen. 😅
Dag 1 - reisdag

Na een lange dag reizen aangekomen op bestemming. Vanavond op tijd mijn bedje in. 😴
Dag 2 - York

York: iets met een Romeinse muur, (creepy) vikingen, middeleeuwen, kerken, het Britse weer and a table for one please!
Dag 3 - Newcastle

Newcastle, I have arrived.
Dag 4 - De Hadriaanse muur

Gevonden!
Dag 5 - Tynemouth

Vandaag geen Lindisfarne zoals gepland. (Iets met bussen die niet rijden) Dan maar een kleiner klooster in Tynemouth en de zee bezoeken. 😊
Dag 6 - Chester's Roman fort

Laatste dag 'seuten' 🤓. Een boek lezen over de geschiedenis van Engeland met uitzicht op een Romeins fort. Wat wil een mens nog meer op vakantie?
Dag 7 - wasdag

Een pitstop in Edinburgh om de was te doen en een koffietje te drinken.
Dag 7

Ook niet meer alleen trouwens 😁
Dag 8 - Cow Hill

Goeie wandeling, mooi uitzicht, koddige Pi, fotomodel Lot
Dag 9 - The three sisters

1150m gestegen! Én uiteindelijk ook gedaald. We made it! 💪
Dag 10 - Harry Potter

De trein van Harry Potter! Spoiler alert: geen vliegende auto gezien. 🤓
Dag 11 - reunited

...and it feels so good! Vanaf nu met vijf dan he. En we zijn daarnet ook nog gaan wandelen, met een wandelstok.
Dag 12 - Stirling Castle

Het seuten was blijkbaar nog niet gedaan.
Dag 13 - Glasgow

Rustig dagje vandaag: ontbijtje, winkelen, wandelen en wat sporten!
Dag 14 - The Devil's Pulpit

Laatste dag hiken. Eerst de Devil's Pulpit gaan zoeken 😳. Daarna de laatste hike gedaan, 350 hoogtemeters. Een eitje eigenlijk.
Dag 15 - Edinburgh

Afscheid genomen van de Schotse bergen alsook Lot, Pi en Tati. Gelukkig wil Arne mij nog vergezellen op een citytrip in Edinburgh. Vandaag hebben we een verkennende wandeling gemaakt. Mij ni bellen!
Dag 16 - Harry Potter en Edinburgh

Vandaag hadden we een magische dag. We gingen J.K. Rowling achterna en ontdekte de 'Harry Potter' kant van Edinburgh. Dolly het schaap was er ook bij. Mischief managed!
Dag 17 - Arthur's seat

Laatste dag Edinburgh verkennen!
Dag 18 - Bye Bye Scotland

Terug alleen! Nog even de was doen (in een Laundry Kafe met honden 😍) en met het vliegtuig naar Cardiff. Wales here I come!
Dag 19 - Stonehenge

Euhm, jah, dat is dus echt een hoop stenen. Bij deze geverifieerd. 😂 Gelukkig wel wat cool didactisch materiaal kunnen scoren en nog een klein bezoekje aan Salisbury gebracht.
Dag 20 Eisteddfod - deel 1

Eisteddfod is een cultureel festival waarbij het 'Welsh' (of 'Crymraeg' zoals zij het zeggen) in de verf wordt gezegd. Dus goed luisteren, misschien verstaan jullie er wel iets van. Ik heb mijMeer informatie
Dag 21 - Cardiff Castle

Ik kon het niet laten 😅. Tis de moeite!
Dag 21 - Eisteddfod - deel 2

Wat een zalig festival, een aanrader! Zeer jammer dat ik hier maar 2 video's per post mag uploaden, want dan hadden jullie nog veel meer kunnen meegenieten.
ReizigerEn dat kan allemaal in die trolley
ReizigerIk duim voor jou...
Oh, ik heb een reishaardroger die je had kunnen lenen.. [Sofie]
ReizigerIk heb de haardroger moeten thuis laten. Ma vele plaatsen waar ik kom hebben een haardroger :)