• Florence Frey

Madagaskar 🇲🇬

A 28-day adventure by Florence Read more
  • Palmarium Forest

September 9, 2024 in Madagascar ⋅ ⛅ 24 °C

De Palmarium Forest beheimatet diversi Lemurarte. Do sehn mir die erste Indris. Die grössti Lemure Art und au die lütisti 😅
    D Lemure hei sich jewils perfekt an die jewilige Bedingige a passt und drum gits au nid überall die gliche Lemure.
    Uf de Nachtpirsch beobachte mir d Aya Aye, e weniger härzige Lemur.

• Pangalanes Kanal bis Andasibe

September 10, 2024 in Madagascar ⋅ ☀️ 23 °C

Mit em Boot gots zrug über de Pangalanes Kanal. Dies mol bi Tagesliecht und mir chöne die schöni Gegend gniesse.
    Aschliessend gots im Auto richtig Andasibe.
    Uf däm Wäg wird grad d Strosse biz optimiert. Also es gäbti Maschiene und Arbeiter. D Verkehrsführig isch mit me Stop and Go Schild und de Wäg isch mit Stäckli abgsteckt.
    Unterwägs chaufe mir denn au no Lokali Frücht wo au Saison hei, zum probiere. Pomme cannel und corrossol.
    Leider hei vieli Frücht erst spöter Saison.

• Analamazaotra Nationalpark

September 11, 2024 in Madagascar ⋅ ☀️ 20 °C

Hüd bsueche mir uf euser Madagaskar Reis de letsti Nationalpark.
    Bekannt isch die Gegend für die grössti Lemurart d Indris.
    D Indris si au bekannt für ihres lute Gschrei wo me bis 3km ghöre chan.
    Chum im Wald a cho ghöre mr au scho die erste Indris in dr Färni.
    De Wald elei isch scho sehr schön und begeisteret eus mit sim Pfalnzerichtum.
    Scho bald entdecke mir e Gruppe Dancing Lemurs. S wärde so nennt, will ihri Fortbewegig biz würkt als würde si Tanze. Zum eine sehn si knuffi und gmüetlich us. Wenn si sich denn aber bewege, sind si schnell und flink. Mir dörfe e Gruppe us nöchster nöchi bi ihrem bunte Triebe beobachte. Und aschliessend no es Mami mit ihrem waggelige Kleine beobachte.
    Au wenn mir scho zig Lemure gseh hei, begeistere eus die Tier immer wieder und mir entdecke immer neui Arte.
    Bald scho folge mir im Gschrei durch de Wald und finde d Indris in dr Baumkrone. Au wenns nur 2 bis 3 Stück sind, mache si e riese Lärm und gwüssi Tön sind sehr unangenehm. 😅
    Si gsehn eifach so gmüetlich und knuffi wie Teddybäre us.
    Mir si dankbar für die viele schöne Ort wo mir hei dörfe gseh und die viele Tiersichtige.
    Misaotra Madagaskar

• Andasibe

September 11, 2024 in Madagascar ⋅ ⛅ 25 °C

Nach em Bsuech im Nationalpark laufe mir no biz durch d Strosse vo Andasibe. Au do sind mir immer wieder fasziniert über das bunte triebe und de Märt wo mir eus eso, dehei gar nid chönte vorstelle.

• Zrug nach Tana

September 12, 2024 in Madagascar ⋅ ☀️ 22 °C

Uf em Wäg zrug Nach Tana suge mir nomol d Idrück vo Land und Leute uf.
    27 Täg Madagaskar sind scho ume. Mir Reise ab mit viel tolle Idrück und Erinnerige.
    Veloma Madagaskar.

Trip end