Klar til afgang
October 31, 2024 in Denmark ⋅ 🌬 12 °C
Så er triptælleren nulstillet klar til afgang
Så er kursen sat
October 31, 2024 in Denmark ⋅ 🌬 13 °C
Waddenzee dæmningen
November 1, 2024, North Sea ⋅ 🌬 13 °C
Geversduin camping
Nov 1–3, 2024 in the Netherlands ⋅ ☁️ 14 °C
Lige ankommet har tænkt at udforske Amsterdam i morgen inden vi kører videre søndag 🤗
Amsterdam
November 2, 2024 in the Netherlands ⋅ ⛅ 9 °C
Så gik turen til storbyen , hold nu op det er et virvar af mennesker, biler og cyklister 😱😱😱 men fik da set lidt af hvert på en kanalrundfart og på madame Tussauds 🤗
3 Stop
November 3, 2024 in France ⋅ 🌙 11 °C
Så er vi igennem Belgien og landet i Frankrig tæt på Calais , vi kom lidt sent frem så overnatter på en rasteplads og kører videre til Normandiet i morgen hvor vi satser på at være et par dageRead more
Normandiet
Nov 4–7, 2024 in France ⋅ ⛅ 13 °C
Vi tænkte at campere her, men camping pladserne synes åbenbart sæsonen er forbi 😱 men vi skal jo se Normandiet og alt den gamle historie der findes her
Så nu bor vi på dette skønne B og BRead more
D dags tur
November 5, 2024 in France ⋅ ⛅ 13 °C
Point du hoc , flere små museer og den amerikanske kirkegård, Cathédrale Notre-Dame de Bayeux så er dagen godt brugt
Kaffe og kage på hjemturen i et smukt lille konditori
La cite’ de la mer
November 6, 2024 in France ⋅ ☁️ 12 °C
Lige lidt mere DDag 🤗 og så på ubåds kig , mit eneste krav var at der ikke var nogen Madsen ombord 😱
Lespieris
November 7, 2024 in France ⋅ ☁️ 10 °C
Boede her i tre nætter , fantastisk smukt sted og rigtig søde værter der forkæler os med dejlig morgenbuffet 🥰. Stedet kan kun anbefales
Le mont saint michel
November 7, 2024 in France ⋅ ☁️ 13 °C
Så tog vi endnu en oplevelses dag , hold nu op et storslået byggeri 🤗
Og en udsigt uden lige når man har besteget de mange mange trapper 😱 overnatning mellem Rennes og Nantes
Så med deRead more
Bordeaux
Nov 8–9, 2024 in France ⋅ ☁️ 20 °C
Så nåede vi syd for Bordeaux , tager en overnatning , på en rasteplads for campingvogne med lidt hygge 🍹og spil 🥰 så i morgen er det ind i Spanien ☀️
Har kørt i solskin og 20 grader iRead more
Spanien
Nov 9–11, 2024 in Spain ⋅ ☀️ 17 °C
Så nåede vi ind i Spanien , har stillet vognen op til en hviledag i morgen 🥰. Solskin og bjergudsigt , vandet er tæt på og fuglene vil også være med til eftermiddags maden 🤗
Endnu en køredag
Nov 11–12, 2024 in Spain ⋅ ☁️ 14 °C
Så tog vi lige en køredag mere vil så gerne frem til Porto og lidt flere varmegrader ☀️☀️☀️
Har kørt i “store bakker” og dale fra Zarautz camping til Gijon 😱
På vej til Porto
November 12, 2024 in Spain ⋅ ☀️ 14 °C
Efter 20 km i tæt tæt tåge 😱på toppen af et bjerg , kræver det en kaffepause , når himlen så ser sådan ud efter pausen og vi er på vej i den rigtige retning , så er livet ikke det værste man har 🥰
Porto
Nov 12–19, 2024 in Portugal ⋅ 🌙 17 °C
Så nåede vi Porto , glæder os til at opleve her , og når vi er på campingplads Orbitur må vi nøjes med denne udsigt
Porto
November 13, 2024 in Portugal ⋅ ☁️ 13 °C
I dag var afslapning og planlægning af portos oplevelser på programmet 🤗 vi startede med morgenkaffen på terrassen, og nu prøver vi lige en portugisisk rødvin 🥰
Endnu en Porto dag
November 14, 2024 in Portugal ⋅ ☁️ 16 °C
Cykeltur til havnen og drikke drinks 🍹 har bestilt tur til i morgen , douro dalen og vingårde samt sejltur på dourofloden ⛴️
Og så er der portvins smagninger hos Cockburns og Burmester deRead more
Dourodalen
November 15, 2024 in Portugal ⋅ ☁️ 17 °C
På tur til vin dalen , ud at sejle på dourofloden med kig til portvinshusene
En vinsmagning og derefter på udflugt op af bjerget med en meget fantastisk udsigt
Besøg på endnu et vinsted, medRead more
Endelig Portvin 🥰
November 16, 2024 in Portugal ⋅ ⛅ 17 °C
Så er der besøg i portvinskældrene
Og det smager lige så godt som forventet, og de kældre er godt nok store og lagrene ligeså , så hvorfor sælger de ikke bare lidt billigere 😂men kan ogsåRead more
Mere portvin
November 17, 2024 in Portugal ⋅ 🌙 18 °C
Endnu mere portvin , nu er lagret ved at være fyldt op og vi har dejligt solskins vejr ☀️☀️☀️
Og motorcykler i 100vis, vi fandt aldrig ud af hvorfor der var denne opvisning
I morgenRead more
Lissabon
Nov 19–22, 2024 in Portugal ⋅ 🌙 17 °C
Så er vel ankommet til Lissabon , det er allerede næsten mørkt , så udforskning af området og byen må vente til solopgang ☀️☀️☀️og så skal der shoppes i outlet 😱
“Gamle huse”
November 20, 2024 in Portugal ⋅ ☁️ 16 °C
Så har vi set på endnu flere gamle bygninger 😱, nu er det slut fra i morgen er det nutiden og fremtiden , selvom de gamle bygningsværker er mega flotte og imponerende 🤗
Hjemturen med lidt byRead more
Øl og fisk
November 21, 2024 in Portugal ⋅ ⛅ 16 °C
Så var det slut med gamle ting, Europas største ocenarium det er et besøg værd 🥰 og så lidt lokal øl inden turen i morgen går mod syd
Shopping Freeport Outlet
Nov 22–23, 2024 in Portugal ⋅ ☀️ 20 °C
Så fik vi shoppet lidt , jeg købte Lindt chokolade nok til nogle måneder, tror Morten i hvertfald 😂
Vi tager lige en overnatning tæt på Spanien grænsen og så er det videre i morgen
Fik setRead more