• Betina poulsen
  • Betina poulsen

Thailand 2025

3,5 uge til khao lak, Thailand
Med min mor og stedfar, glæder mig så meget
Okumaya devam et
  • Gezinin başlangıcı
    3 Şubat 2025
  • Dag 3

6 Şubat 2025, Tayland ⋅ 🌙 24 °C

Jeg sover så dejligt her i Thailand, der hjemme sover jeg ikke så mange timer ad gangen men det gør jeg her og det er virkelig dejligt. Her til aften var vi på noget der hedder colden elefant og spise aftensmad, det smagte så fantastisk, og så gik vi på dream bar og fik drinks, jeg fik 2 pina colada og så gik vi hjem på terrassen og fik også lidt at drikke, og nu ligger jeg i min seng og skal sove.Okumaya devam et

• Dag 4

7 Şubat 2025, Tayland ⋅ 🌙 25 °C

Vi har ligget ved poolen, det meste af dagen, vi har også været oppe i byen lidt, og om aften var vi oppe og spise på noget der hedder barbusca, og der efter tog vi på dream bar og fik pina colada og så gik vi hjem på terrassen og hjem i seng, vores dage ser meget enes ud, mine forældre tager også lur sådan midt på dagen, vi står ca op kl 08-09 spiser morgenmad, ligger ved poolen nogle timer, går måske op til byen, går ned til poolen igen, sove til middag, tager ud og spiser om aften, går ind på en bar og få noget at drikke, går hjem på terrassen og går hjem i sengOkumaya devam et

• Dag 5

9 Şubat 2025, Tayland ⋅ 🌙 24 °C

Jeg har fået lidt sol i dag, slappet af på værelset og så var vi på Mojo og spise dejlig aftensmad, og så gik vi på dream bar og fik drinks og så gik vi i seven elven og så gik vi hjem, da jeg kom hjem sad der en geggo inde på mit værelse, så den måtte jeg lige have ud igen, fordi jeg tror den kom ind da jeg gik ind ad dørenOkumaya devam et

• Dag 6

10 Şubat 2025, Tayland ⋅ 🌙 24 °C

Vi har ikke lavet det vilde i dag hellere, fået sent morgenmad, ligget ved poolen det meste af dagen, fået lidt frokost, været på terrassen og få noget at drikke og hygge, været ude og spise lidt dyrt, jeg fik noget pasta med pesto og så fik jeg galto is, så gik vi på bar også hjem i seng ca kl 22:45 var vi hjemme, så er tidligere end de andre dage, nu vil jeg ligge mig til at soveOkumaya devam et

• Dag 7

11 Şubat 2025, Tayland ⋅ 🌙 24 °C

Vi har spist lidt morgenmad, ligget ved poolen det meste af dagen, vi tag ud og spiste, vi var på restauranten helt alene, man fik dejligt mad der. Så gik vi på bar og fik drinks, der var vi de sidste der gik der fra, nu ligger jeg i min seng og skriver detteOkumaya devam et

• Dag 8

12 Şubat 2025, Tayland ⋅ 🌙 24 °C

Vi har været på tur i dag til noget der hedder White Sand beach, vi fik lidt morgenmad og frokost der ude, ligget ved stranden meget dagen, så gik vi ned til en lille bar og fik noget at drikke og så tog vi hjem til vores hotel, vi tog ud og spiste ved en 20 tiden, og så vi hjem og fik en enkelt lille drinks på terrassen, da jeg kom hjem til mig selv var der en geggo inde på mit værelse, jeg ved stadig ikke om jeg har fået den udOkumaya devam et

• Dag 9

13 Şubat 2025, Tayland ⋅ ☁️ 24 °C

I dag har det også været ren afslapning, vi fik noget morgenmad, så lå vi lidt ved poolen, så gik vi op og fik noget at drikke på terrassen, ned til poolen igen, så gik vi over til vores hotel restaurant og fik noget at drikke, så vi til poolen igen og så gik vi over til nogle venner og fik lidt at drikke og hyggede, så gik vi til byen og fik dejlig aftensmad. Det er jo Buda dag i dag så der blev ikke skænket alkohol op i dag, så vi hjem på terrassen og fik noget at drikke. Hvor får vi altså meget at drikke på sådan en dag 😂Okumaya devam et

• Dag 11

15 Şubat 2025, Tayland ⋅ ☁️ 25 °C

Vi har ligget ved poolen det meste af dagen i dag, min mor og jeg var oppe og købe bikini til mig og en kjole til min mor. Så var i en lille købmand og købe lidt juice og vand og en magnum til 12 kr 🥰 det er 14 februar i dag så er jo Valentine dag, så vi har fået en lille gave af hotellet ❤️😍 vi har været på noget der hedder Jasmine og spise dejlig mad, og så gik vi hjem på terrassen og fik noget at drikke og hjem i seng ☺️Okumaya devam et

• Dag 12

16 Şubat 2025, Tayland ⋅ ⛅ 25 °C

I dag skulle vi på tur, vi tog først ud til en lille landsby på deres markedet og var der en times tid og så til et tempel og så ud til endnu en lille landsby, så kom vi hjem og og tog op og købte endnu en bikini til mig, og så kom vi hjem og fik lidt aircondition og så lå vi lidt ved poolen, og vi hentede vores vasketøj som var blevet vasket for os, så tog vi ud og spiste aftensmad og så hjem på terrassen og fik drinksOkumaya devam et

• dag 13

17 Şubat 2025, Tayland ⋅ ☁️ 24 °C

Vi har ligget ved poolen hele dagen. Her til aften var vi på noget der hedder happy lagune, maden smagte rigtig godt men det tog 1 time og 15 min før vi fik det, så det var vi ret skuffende over, og så tog vi på bar og fik drinks, jeg fik 2 chi chi og det gjorde min mor også meget hyggeligt sted, og nu ligger jeg i min seng og skal sove 😂Okumaya devam et

• Dag 14

18 Şubat 2025, Tayland ⋅ ☁️ 24 °C

Der er ikke sket så meget i dag, vi har ligget ved poolen hele dagen, fået lidt at drikke på vores egen restaurant, været oppe på vores egen restaurant her på resort, og spise aftensmad, der var en frø på mit værelse som jeg lige skulle have ud, det har regnet men meget lidt, også lynet og tordetOkumaya devam et

• Dag 15

19 Şubat 2025, Tayland ⋅ ☁️ 24 °C

I dag har jeg ligget ved poolen og de andre ved stranden, vi har været oppe i byen og handle lidt, været ude og spise på Peter pan, det var dejligt mad, men vi ventede over en time på maden, så var vi på bar og fik drinks og så hjem i seng, det har også regne og tornet herOkumaya devam et

• Dag 17

21 Şubat 2025, Tayland ⋅ ☁️ 24 °C

I dag har jeg været oppe og få ordet hår og jeg har fået ansigt behandling, så dejligt. så gik vi på terrassen lidt og så gik vi lidt til poolen indtil det begyndte at regne lidt, det har regnet pænt meget her til aften, da det stoppede gik vi op til byen og spise aftensmad og så gik på dream bar og fik drinks og så gik vi i 7/11 og så gik vi hjem og sove, på søndag skal vi til khao sok, på næste torsdag flyver hjem til DanmarkOkumaya devam et

• Dag 18

22 Şubat 2025, Tayland ⋅ ⛅ 24 °C

I dag har jeg ligget ved poolen og de andre ved stranden, så har vi været oppe i byen og hente nogle ringe, og været på bar og drinks, så har vi set en kæmpe varan i dag, vi har været ude på noget der hedder pam's family restaurant og få dejligt mad og så tog vi hjem og soveOkumaya devam et

• Dag 19

23 Şubat 2025, Tayland ⋅ ⛅ 24 °C

Vi har ikke lavet det vilde i dag, vi har alle 3 ligget ved poolen, fået morgenmad, fået nogle drinks min mor og jeg har fået lavet negle som tog 2 timer, vi har spist på søster hotellet til det her hotel nang thong Bay resort, det har regnet en del her nede i dag , vi fik nogle drinks da vi kom hjem på terrassen, nu ligger jeg i min seng og skal soveOkumaya devam et

• Dag 20

23 Şubat 2025, Tayland ⋅ ☁️ 29 °C

I dag skulle vi videre til det næste resort som ligger i khao sok, her er der sjove dyr, gibbon aber, kalkun, høns, hanner, vi har været oppe og kigge på byen, spist aftensmad og fået drinks

• Dag 22

26 Şubat 2025, Tayland ⋅ ☁️ 23 °C

I dag har vi ligget ved poolen lidt, makaka aberne har været forbi igen, i dag, var det en stor flok der var forbi, de er simpelthen så søde og sjove, jeg har fået mig en ny bedste ven i en lille tynd kat, vi har været oppe i byen og spise frokost og aftensmad og været på bar her til aften og fået drinks og nu ligger jeg i min seng og skal sove, kl er nu 23:55 når jeg skriver detteOkumaya devam et

• Dag 23

27 Şubat 2025, Tayland ⋅ ☁️ 23 °C

I dag har vi været på tur, meget hyggelige tur, vi sad på en stol som var på nogle bambus rør, og så styrede en mand bag ved. vi var afsted i ca i 2-2 30 minutter, da vi kom hjem på terrassen gik der ca en time så kom markaka aberne, nogle af dem var også oppe på vores terrasse og var temmelig nysgerrig og ville tage vores ting, de var også rundt i haven og finde føde og på hotellet restaurant og lave lidt ulykker. Senere var vi oppe i byen og spise aftensmad, jeg fik lagsane, og så var vi på bar og få drinks, jeg fik 3 drinks, nu ligger jeg i min seng og skal sove, i mens der er en geggo inden på mit værelseOkumaya devam et

• Gezinin sonu
    28 Şubat 2025