• Lara Streuli

• Trip start
    May 4, 2024

Zagreb

May 5, 2024 in Croatia ⋅ ⛅ 22 °C

z erstmal verreised mir mitemä nachtzug. defintiv es erlebnis. Taxidienst Knöpfli bringt üs uf buchs, wo mir in nachtzug uf zagreb istieged. d nacht isch überraschender wis recht erholsam trotzdem wenigä platz. zagreb begruesst üs mit super wetter und feinem essä😋 chlises namittagspfusi mömmer de doch mache. mir erkunded zwei täg diä stadt und findet si würgli cool. z hotel hemmer chli userhalb so gsemmer nu chli me wed d lüt lebed.Read more

• Nationalpark Plitvicer Seen

May 6, 2024 in Croatia ⋅ ☁️ 19 °C

ab in wunderschöne Nationalpark🔵🟢
    Kroatiä isch unglaublich gruän, hemmer so nöd erwartet.
    es isch sehr ähnlich we sloweniä.
    dlüt würked mängisch unsymphatisch, aber das isch dr usdruck und d sprach wo sehr hert dönt.
    dr Nationalpark bestaht us ca. 16 see mit immer wieder schöne wasserfäll.
    am morgä simmer sozägä ällei und abem mittag chend alli anderä. zum glück simmer so frueh gsi. dr usflug het sich aso glohnt.
    mir wanderet dr grössti teil ab. bizli böötled wird au nu

• Belgrad

May 9, 2024 in Serbia ⋅ ☁️ 19 °C

Kroatie het üs sehr guet gfalle. es isch sehr en chlinä teil gsi womer gseh hend, het aber definitiv luscht uf me gmacht😁 mir chend wieder.
    Serbiä het üs irgendwiä vum erstä moment nüd würgli in bann zogä. dr funkä isch nöd ganz überä gsprungä. z land het aber sicher e hufe z büte. vilicht liehts au am chinesische präsident, woz bsuech isch🫣mir entscheided üs nur d hauptstadt azluegä und witr nach bulgarie z reise.
    fein gessä hemmer und paar schüni ecke het d stadt z büte ka😋😋

• Sofia & Vitoscha NP

May 11, 2024 in Bulgaria ⋅ ☀️ 13 °C

Au Bulgarie isch meega gruän🌳🌲 alli länder sind unglaublich gruän gsi und überraschederwis au alli würgli seehr suber😁😁😁
    Sofia het e herzigi chli altstadt und en coolä Nationalpark gad nebed dra, wome im winter chan skifahre. isch nöd dr einzig ort.
    in kroatie und serbie chan me au ⛷️⛷️

• Istanbul #1

May 12, 2024 in Turkey ⋅ ⛅ 20 °C

Istanbul was fürnä stadt😍
    mitem nachtzug gaht für üs witr.
    am morgä am 2 gits e grenzkontrolle😴😴😴
    Leckerei a jederä eckä und egal was du suechsch du findsch es uf dene viele viele märt. au sache wod gar nöd gwüsst hesch ases bruchsch🤣 wahnsinn was da abgaht.Read more

• Thessaloniki

May 18, 2024 in Greece ⋅ ⛅ 24 °C

eigentli hemmer en anderä plan ka. alles mit zug und bus abe und au wieder ufä. dr plan isch nöd ganz ufgangä, z nächstmal de.
    uf jedefall e cooli abentürlichi reis gsi😍
    sicher nöd üserä letschtä bsuech i dem teil vu europa gsi.Read more

Trip end
    May 18, 2024