Flixbus

Zoll Au

grad wölle ischlofe und scho e pass kontrolle (patricia chönt brüele)
Zmörgele

fein gsi
Zara

in zara gangä nume für wlan
gut angekommen

erstmol chli stadt kennelerne
Znacht essen

Es gab lecker schmecker Pizza und Burger
Abend ausklingen lasse

Dstimmig isch würkli toll also üs gfallts sehr
zmorge esse am fluss

mir hend üs so en feine eiskaffee kauft und dezue die leckere schoggi gipfelii
Vintage Läden

zu viele funky muster auf den kleiderbügel (für unseren Geschmack)
Tivoli Park

Mir hend do üsi selbst belegti brötli mitgnoh und die verspeist. Nonie hend mir so en grosse chips inere packig gfunde wie döt.
Schloss Ljubljana

e halbi wanderig döt ufe gsi aber het sich glohnt
cocktails

üsi langersehnte FEINE cocktails
Zmorge in der Höhe

En feine zmorge hets geh über de schöne Stadt, isch richtig fein gsii, het uns überzügt
Kurze Pause

Nach dem feine zmorge und me kline Ikauf, hemmer dehai e klini Pause gmacht um mit voller Energie unser Programm vom Tag vortzsetze
Bootstour über de Fluss

Sehr e tolli bootsfahrt während dere mir au sehr schöni sache gse hend:)
Franziskanerkirche

Um nochli zit guet nutze hend mir e schöni kirche agluegt und gmüetlich heigschlenderet
Zweite cocktail versuech

Nach dem gscheiterete piña colada usem aldi hends mir nomol mit zwei noie getränk probiert und die sind dasmol zum glück echt fein gsii
feines Znachtsesse

Nach dem schöne tag hets endlich e riichtig feins znacht geh imne vietnamesische Restaurant. Mit stäbli esse het uns zwar echli meh müeh gmacht als sunsch amigs aber isch bombastisch gsii
Schock am Morge

Am früehe Morge isches scho los gange, auf nach Kroatie. Scho mit Donnergrüsch sind mir ufgwache (was chli furchtiglössend gsi isch so früeh am Morge) und de blick vord Tür wos so krass gregnetEn savoir plus
Reise nach Zadar

Feine iskaffi zum zmorge, selbstgmachti brötli zum zmittag und chips als snacks für zeüschetdrin, so isch die fahrt gar nid so lang gsi und hinter uns hend mir au sehr en interessante mitfahrer ghaEn savoir plus
Vorfreude herrscht

Zadar wir kommen
Endlich angekommen

Nach 7 Stunde fahrt simmer endlich in Zadar acho. Es hend uns zwar mehreri lüt welle e taxi adrülle aber mir zwei sportskanone sind natürli de weg zum Hotel gloffe.
Und en typ mit me MERRYEn savoir plus
Stadt erkunden

Erst mal Gepäck abgeben, Mittagessen und Stadt erkunden
Ankunft im Hostel

Zufrieden mit dem Hostel, angenehme Leute, gutes Zimmer
Absolut top Restaurant

Zum znacht simmer ine sehr schöns resti, feini pizza mitme huusistee hets geh, het sich absolut uszahlt was mir für de Pris becho hend, Jael het grad mehrmols müsse sege wie toll sie da restiEn savoir plus