• Boipeba and Moreré

17 marca, Brazylia ⋅ ☁️ 29 °C

A paradise itself. Mit Fähre Strandbuggie und laufe entlich in Moreré acho han ich im Hostel direkt en ganz en tolle Mensch kenneglernt. Da ich wiedermal nix vmbuecht han und eifach i das Hostel inegloffe bin han ich vergeblich nach de Reseption gsuecht. Pia isch also i dä Hängematte gläge und d Reseptionssuechi scho ufgeh. Sie het zwar buecht und en Reservation ka aber glich kei ahnig wo sie lüt sind. Gstört hets eus nöd will mir eifach in es Zimmer sind eusi Rucksäck anegrüert hend, ab is Bikini gschlüpft und an Strand gange sind. De Vibe het gmacht will mir beid hend welle abecho, relaxe und s Paradies gnüsse. Ah ja und ganz viel Acai esse. Mir hend Tapioca koched, tanzed, gsunge und han wieder en neui Fründin für s Lebe kenneglernt mir sind immerno in Kontakt und gah sie sicher in Berlin go bsueche. Üsi Acai-Dates und tanning Sessions hend mis Herz mit viel liebe erfüllt. Gege s Endi hend mir den no en Belgierin kenneglernt wo mir den au am letschte Tag no uf Boipeba gfahre sind und eus z dritte es wunderschöns Airbnb buecht hend, mit Pool. Fancy pancy abr echt billig, sogar billiger als es Hostel. Mir sind miteme Kanu dur de Fluss ind d Mangrove gafahre und hend Bioluminescent Plankton gsuecht. Zwar nöd wie in Kolumbie aber uf jedefaln trotzdem schön gsi. Dä Sunneuntergang isch aber mis Highlight vo dem Usglug gsi. Hend de Abig mitere geile Pizza usklinge lah. Ich und d Pia hend den zemme d Insle verlah am negste Tag und sie het müse zrugg nach DE und ich bin wieter nach Itacaré mit em Bus. Czytaj więcej