Meiringen midden ZwitserlandPengembaraTunjukkan perjalananTambah ke senarai baldiKeluarkan dari senarai baldiKongsiHari 8Sabtu, 10 Ogos 2024 5:45 PG 🌙 13 °C Altitud: 602 m SwitzerlandMeiringen46.726565, 8.18795646°43’36” N 8°11’17” EOpweg naar Nederland 10 Ogos 2024, Switzerland ⋅ 🌙 13 °C PengembaraOm 6 uur in de bus om naar Nederland te gaan. Bedoeling is om half 6 in Zeeland te zijn9/08/24BalasTerjemahPengembaraWe rijden een heel eind via Frankrijk terug. We rijden nu richting Salzburg.10/08/24BalasTerjemahPengembaraHet is druk op de weg al paar keer stil gestaan. Nu richting Koblenz mogelijk nu de laatste stop . Ivm file vorming en optijd in Zeeland zijn.10/08/24BalasTerjemah2 lagi komen1 suka Tunjukkan perjalanan