Dolomitas...

Caminant en familia..
Llibres.. Molts llibres

La casa estava tant ordenda que la petita Cèlia ha decidit donar-li una mica de vida :)
Lienz

Lienz.. Nataliia i Andy.. Una ciutat que ens té enamorats.. Una tranquilitat, paisatges impresionants, la gent amable, moments en familia :)
Seguim...

Un despertar amb pluja.. La vinyet d'Austria (no la podiem olviar.. Diu el Ferran que El Nazar s'enfadaria molt i que ell mateix ens posaria la multa jejeje). Desprès de passa Bratislava i Viena vamЧитать далее
SanTa Pluja

Una nit amb una tormenta molt forta.. Molta pluja, molts llaps i trons molt forts i la petita Cèlia dormint dolçament peI tota aquesta combinació.. I continua plovent..
En un poblet a Polonia

Una parada d'urgencia/gibrelleta de la Cèlia on hem trobat una gent molt simpàtica, amable i preocupada per uns turistes perduts com nosaltres :)
Cracovia

Un dia de visites

Pesca amb família

Львів

Любеля + Замочок

Tarda de familia i molt bon menja by avia
Ucraïna

Aigua..... Aigua..... I mes aigua
Ucraïna

Dia d'adaptacio.
Adaptacio al ritme de vacances.
Adaptacio al dentista.
Adaptacio a les carreteres.
Adaptacio a una tarda de bona pluja.
Adaptacio al bon menjar fet per l'avia
Polonia

Dia d'enllaç,
Un cop desperts ens esperaven uns 700km atravessant tot Polonia per Cracovia, creuar la frontera i arribar fins al poble per camins de carro.
Bon dia

seguim el camí
Praga

República Checa, Praga

Desprès de despertar-nos a Vinnitski house al gps ens ha portat a Praga. Dia de fer al turista amb cotxet per la capital cervesera. Felicitats mama, per molts anys, 28.
Alemanya

Suïssa

Fins ara per nosaltres ha sigut un pais amb poques parades.. Esperem que a la proxima no formi par del camí sino sigui el destí :)