Am 23. Oktober simmer zu euisere Reis gstartet. Gepäck ufgeh und jetzt bitte en Aperol. Das de Zöllner hat das Undernehme bremsed und mis Gepäck kontrollliert! Die wo mich kenned, wüssed wie ich packe hasse. Ha natürli alles mit Akku is Handgepäck ta....das ghört sich ja. Es het det ine no e Zahpaschta, es Schrubezierli (für Batteriewechsel vo de Stirnlampe) und e zämäklappbari Zange mit vill Zuebehör gah! Ach du Schande....Zahpaschta ghört zu Flüssigkeit...die han ich aber derfe bhalte. Bi de Zange isch s'Messerli grad no duregange, aber de chlii Schrubezieher het de doch glatt konfisziert! Ja nu....im Landi hetts no meh! De Aperol isch aber leider nümm drin glägä.
Mitere Stund verspätig simmer denn gstartet und mitere halbe Stund verspätig nacheme ruhige Flug in Kapstadt glandet. Joanne und ich sind denn mit em Cady übere zu de Autovemietig gfahre worde! Sauglatt gsi.
Denn hämmer euises Auto becho. En coole Ford Pick Up... Leider isch de Kofferruum nid ufgange und jetzt hämmer, nachemene Upgrade en Hundai Van. Da mir de aber nid bruuched für d'Wildnis isch das ok.
Endlich hämmer chöne losfahre und sind a de Küschte lang uf de Kelders cho. S'Hüüsli wo mer hend, chan mer nid als bescheide hineh...uuuuu mega schön mit Sicht grad ufs Meer. Und en Wal hemmer au scho gseh! :-)
Jetzt mached mer en ruhige Abig mit Znach vom Grill und morn gahts zum Walwatching!Read more
Traveler
So ä schöni unterkunft, wiä immer👍👍👍👍👏👏🥰🥰
Traveler
So schön pröstli😎🥂☀️