En ruhige Tag im Marloth Park
November 12, 2024 in South Africa ⋅ 🌙 17 °C
Es git doch no en Nachtrag vo geschter!
Nachem Znachtässä sind Joanne und ich Zimmer go inäblä, zum Mugge eliminiere. Bi Bischi's im Zimmer isch grad no e Kakerlake devo grennt. Die hett denn au grad s'ziitliche gsägnet. Ich ha scho grad ächli im rote dreihed und bin mis Zimmer namal mit de Taschelampe go kontrolliere. Alles im geüne Bereich. Nochli schwätzä und churz vorem halbi 10i richtig Bett. Latsch ich i mis Zimmer...e Kakerlake... Ha schnell gflueched und Joanne isch als Sprayerin namal in Isatz cho. Es het denebed au no en chliine Skorpion gha! De Bischi isch denn als Entsorger zueständig gsi. Mini Nerve....de Gedanke, dass ich da no setti schlafe. Churz druf abe hett Joanne es WhatsApp becho, es sigid vom Krügerpark es paar Loie abghaue und im Marloth Park (wo mir sind) gsichtet worde. Es münd alli dihei bliebe und derfed nid use bis wieder e Nachricht vor Entwarnig git. Joanne und ich hend denn s'Pyjama agleit und sind ufs Sofa use gsässä.
D'Stüehl hämmer schön an Tisch anegschobe und so de Fluchtweg frei gmacht, wäred d'Loie cho. Es hend denn aber nur Kudu's, Reeböck und Klippespringer verbi glueged. Nachere Stund simmer denn go schlafe.
Am Morge am viertel ab 5i bin ich, wie meischtens da i de Ferie, scho wieder wach worde. Vo de Loie hämmer nüt neus gseh. Aber Jogger und Spaziergänge hetts trotzdem gha. Joanne hett den Vermieteri agfröged, ob mer derf go spaziere. Sie hett denn gmeint, es sigi ok. So simmer loszottlet…en Weg nöch am Fluss. Es hett denn wieder agfange «fieserle». Da de Cache aber nur no 300 meter wiiter gsi isch simmer zu Trotz wiitergloffe. Ha de Kerli ganz schnell gfunde und mer sind uf de «Strass», wo ziemli grossi Pfütze gha hettl, heigloffe. D’Hüüsli nochli beguetachtet und recht füecht heicho. Denn simmer no im Lade füre gfahre und hend Heu, pressts Fuetter und Vogelchörnli poschtet. Gli nachem heicho hämmer Elefante gseh cho äne im Krügerpark. Es sind immer meh worde. Ca 40 Stuck, devo mindeschtend 5 chliini, sind über de Fluss uf euisi Siite cho. De Bischi hett denn welle go luege, wo die ane gönd. So simmer losgfahre und hend si wiiter une au wieder gfunde. Im «Niesel» simmer det gstande und hend nochli Elefante glueged.
Wieder dihei hämmer ächli g’läsä und ich e rundi pfuused.
S’Fuetter für Böckli, Warzeschweinli und Vögeli isch parat.
Vögeli und 1 Warzeschwein isch mal verbi cho….s’Schweinli hett gfrässä und gschmatzed wie verruckt. Es sind denn au no es paar Buschböckli cho, aber die sind sehr schreckhaft gsi. Churz vorem idunkle sind denn doch no 6 Wasserböck cho…die hend euis zu de Händ us gfrässä! Hui wie herzig!Read more

Uhure hauer 🫣
Grüezi 😆