Vang Vieng
27 декабря 2023 г., Лаос ⋅ ☀️ 27 °C
Über Wiehnachte hei mir Vang Vieng eroberet 😋: Mit wähende Fahne zu Ross… eh Roller und Fuess, und zu Wasser (im Tube, Kanu und Pool) 🇱🇦😌💪🏼!
Don Det (4000 Insle)
1 января 2024 г., Лаос ⋅ ☀️ 33 °C
5 Täg Don Det, heisst 5 Täg puri Erholig und Entschlöinigung - bis villech uf d‘Reis hi und zrüg und Silvester 😆!
Dr Tag startet mit Kafi bim Jay und när wird eifach vo Resti zu RestiЧитать далее
Luang Prabang
4 января 2024 г., Лаос ⋅ ☀️ 28 °C
Luang Prabang giutet aus die schönsti Stadt vo Südostasie (wobi, wiviu schöni Stedt gits eigentlech 😂?)… tatsächlech isch si mit ihrne französische Kolonialboute am Mekong sehr malerischЧитать далее
Angkor Wat
7 января 2024 г., Камбоджа ⋅ ⛅ 33 °C
D’Angkor Wat Tämpustadt…definitiv es Wäutwunder (für üs jedefaus, wenn ou nid lut Wikipedia & Co. 😅)! Jede Tämpu isch uf sini Art absolut einzigartig 🛕🤎!
Uuuund glichzitig ischs:
1.Читать далее
Siem Reap
8 января 2024 г., Камбоджа ⋅ ⛅ 33 °C
Feine Kafi, Pub Street, Landminemuseum, Märite und Zirkus - das isch Siem Reap ☺️! Me darf gloub guet behoupte, dass die Stadt vorwiegend vom Tourismus rund ume Ankgor Wat läbt. Aber isch lustigЧитать далее
Phnom Penh
10 января 2024 г., Камбоджа ⋅ ⛅ 33 °C
Phnom Penh isch e Stadt vouer Gägesätz: Gschäftigs Tribe, fantastischs Ässe, schöni Boute und vili fröhlechi Gsichter - e Stadt mim ne top Vibe 🙌🏼😊! Und glichzytig hei mir i däneЧитать далее
Koh Rong Sanloem
15 января 2024 г., Камбоджа ⋅ ☀️ 30 °C
Insuzyt 💚🏝️🦜
Kampot… oder so 😅
18 января 2024 г., Камбоджа ⋅ ⛅ 33 °C
Joaa… aso mir hei Kampot us dr Perspektive vo quasi Locals erläbt 😅! Mir si nämlech dr Sändu und d‘Mel ga bsueche, wo hie sit 10 Jahr läbe. Faktisch hei mir zersch e lustige Nami mit viuЧитать далее
Phu Quoc
22 января 2024 г., Вьетнам ⋅ ⛅ 30 °C
Üsi ersti (richtigi) Destination z‘Vietnam isch d‘Insle Phu Quoc gsi. Füre Massetourismus het me se leider jedoch scho fasch komplett uspresst 🍋: Massiv überbout, doch leider blibe d‘LütЧитать далее
Chau Doc
24 января 2024 г., Вьетнам ⋅ ⛅ 32 °C
Im Mekong Delta aacho, lehre mir mit Chau Doc ändlech chli z’echte Vietnam kenne - völlig authentisch und so guet wie null touristisch: Keni fancy Restis mit Burger und Pizza, sondern hunderti voЧитать далее
Sa Dec
25 января 2024 г., Вьетнам ⋅ 🌙 26 °C
Was bi üs z’Gartecenter Wyss isch, isch hie e ganzi Ortschaft 😁! Sa Dec isch äuä d‘Gärtnerei vo ganz Vietnam - oder zmingst vor Region: Pärk und Läde überau, und Bluemetöpf i aune FarbeЧитать далее
Can Tho
27 января 2024 г., Вьетнам ⋅ ☀️ 27 °C
Üsi letschti Destination im Mekong Delta isch glichzytig die viertgrössti Stadt vo Vietnam: Can Tho. Entsprächend lut, Scooter-befüllt und witlöifig ischs hie de ou 🛵😁!
Glichwohl hei mirЧитать далее
Saigon
29 января 2024 г., Вьетнам ⋅ ☁️ 32 °C
Ja, mir wüsse, dass die Stadt sit 1975 Ho Chi Minh City heisst, aber das isch irgendwie sone riise Chlapf zum Gring für Südvietnam, dass mir hie im Süde unge bim aute, schönere Name blibe (nütЧитать далее
Phan Thiet (Mui Ne)
3 февраля 2024 г., Вьетнам ⋅ ☀️ 31 °C
Top Wind und sandige Bode sorge in Phan Thiet (Mui Ne) für super Verhäutnis zum Kite Surfe🪁! Jawohl, mir hei Kite Stunde gno und si komplett begeisteret vo däm Sport 😍🤙🏼! Die 5 Täg iЧитать далее
Hoi An
7 февраля 2024 г., Вьетнам ⋅ ☀️ 29 °C
Oh, du tolls Hoi An 💛! Mit dr wunderbar erhautne Autstadt us dr Kolonialzyt und de unzählige Laterndli🏮üsere Meinig nach die schönsti Stadt vo Südostasie 😍!
Leider gseh das gfüut eЧитать далее
Hanoi
10 февраля 2024 г., Вьетнам ⋅ ☁️ 21 °C
Nach 15h üsserst komfortabler Zugfahrt si mir im früsche Norde aacho. E unerwartet cooli Stadt, das Hanoi 😃!
Grad z‘aute Viertu isch vou vo aute, zuegwachsne, schmale Hüser und Gässli undЧитать далее
Ha Long Bay
12 февраля 2024 г., Вьетнам ⋅ ☀️ 19 °C
Ir Ha Long Bay hei mir zwöi Täg uf emne Boot di bislang strübsti Touri-Tour (oder Touri-Faue 😅) gha: Düretaktet vo Afang bis Ändi mit 3 (sehr feine!) Mahlzyte am Tag, Kajaking, Cooking Class,Читать далее
Sapa
14 февраля 2024 г., Вьетнам ⋅ ⛅ 20 °C
Mim Nachtzug vo Hanoi si mir gester am 6i am Morge z‘Lao Cai aacho und de is schöne vietnamesische „St. Moritz“ - d’Bergstadt Sapa. D‘Motivation, nach zwe Nächt mit weni Schlaf jez zweЧитать далее
Öhm… Jakarta
16 февраля 2024 г., Индонезия ⋅ ☁️ 30 °C
Zwüschestopp und Zytabsitze in Jakarta - da hei mir ir Müedigkeit nid meh gmacht, aus ine Mall ga z‘Ässe und chli so z’tue, aus hätte mir Interesse öpis z‘shoppe… sorry 😅!
Rufas (Raja Ampat)
20 февраля 2024 г., Индонезия ⋅ ☁️ 29 °C
Schnorchle und touche mit Riffhaie 🦈, tusig Fische 🐠, Schildchröt 🐢 und de viusittigste Koralle 🪸, Riis, Fisch und Gmües vom Füür 🔥, wohne bi de Locals im ne chline BambushüttliЧитать далее
Kri (Raja Ampat)
26 февраля 2024 г., Индонезия ⋅ ☁️ 30 °C
Einiges touristischer, chli weniger Koralle und ou nid so viu chlini und grossi Fische wie z’Rufas, aber grundsätzlech chlage mir uf höchem Niveau 😂!
Mir hei di letschte Täg uf Kri im RajaЧитать далее
Bern
29 февраля 2024 г., Швейцария ⋅ ⛅ 5 °C
Mir chöme hei, wie mir gange si 😁🥐🍻!
Das wäre üsi 125 Täg Asie gsi - e unbeschriblechi Zyt vou vo unvergässleche Iidrück, Momente und Begägnige 🧡! Die wärde üs definitiv iЧитать далее

Путешественник
Wow! So schön!
Путешественник😋
Путешественник
Gseht emu scho gfürchig us, für Eroberer. 😁
ПутешественникGäu 😂! Gloube ou, dass sogar d'Vikinger wider mit ihrne Schiff würde umchere 😆
Путешественник😂
Путешественник😁