E Stuck wiiter

Es goht wiiter in Süde. Hütt simmer in Aberaeron glandet - en riisige Platz am Meer - aber nüüt Speziells - Staastrand - ka Beiz i de Nöchi zum iicheere.
Zwischen Cardiff und Newport

Und wider e bitz wiiter Richtig Haamet.
De hüttig Platz isch wiitläufig, pflägt und früntlich simmer begrüesst worde.
Es hätt sogar en schöne Hundeplatz für dä Chilly.
Mir sind mit em Velo isWeiterlesen
Cardiff

Üsen Plan hütt: mit em Velo uf Cardiff, dei e Stadtrundfahrt mache und villicht no go lädele. Wa mir nid gwüsst händ, dass es hütt nomoll es Oasis Konzert isch. Die Lüüt, hallaluja! Und es iscWeiterlesen
Wellington Park

Bi schönstem Wätter im Park aachoo - dänn hätts aafange rägne und i churzer Ziit isch alls suuffnass xii - dases no iegsaacht hätt, isch de „Gipfel“ gsii.
Mir händ mit miner FründinWeiterlesen
Letzter Abend in England

Es isch Ziit zum Abschied nee - no aamoll schlofe und dänn gohts über dä Kanal.
Es isch buechet - wohäre dases dänn goht, entscheided mir morn.
Mir sind nomoll uf em gliiche Platz we do womer choWeiterlesen
Überfahrt zum Festland

Der krönende Abschluss in England: ein typisches Frühstück mit Würstchen, weissen Bohnen, Toast, Pilzen, gedämpfte Tomate, Röschti und Spiegelei!
Bezeiten waren wir in Dover, und somit viel ZeitWeiterlesen
Erden an der Mosel

Wie s‘erscht mol womer vo Ängland zrugg sind (2014), hämmer en Schwänk gmacht ad Mosel.
Wider simmer uf Erden, es isch en schöne Platz und es hätt sich vill too i dä letschte Johre. SiWeiterlesen
Entlang der Mosel

Hütt simmer mit em Velo uf Traben-Trarbach - vo dei uf Kröv is „Drei Giebelhaus“ go iicheere, uf em Rückweg no en Stopp bim „Schwab“ undetz no uusplämperle vorem Womo.
ReisenderSo schö und chillig..und bordchuchi würd rege benutzt 🥗🥬🍝😉
ReisenderEs hätt mol öpper gsaat: „worom gömmer id Beiz, wännt Du so guet chochisch?“ 😀