Itero de la Vego

Café con leche
Boadilla del Camino

Lunch and siesta samt storkar på kyrktaket. Jag har inte hittat en riktig pilgrimshatt ännu. Måste fortsätta med Kermitmössan.
Formista

Do not walk in my footsteps; I cannot be your guide. Do not walk before me; I cannot follow you. Walk beside me and I will be your friend.
May Mariani
Nu har vi checkat in på dagens härbärge. BraBaca selengkapnya
Eremita de la Virgin del Rio

Denna fina Ermita gick vi förbi.
Villalcázar de Sirga

Café con leche.
Carrion de los Condes

Så har vi checkat in på klostret Santa Clara. Det blev tidigt idag för nästa sträcka är ca 20 km utan matställen. Får ta den imorgon. Trevlig stad. Lagom stor.
Pilgrimsmässa, nattvard och välsignelse

I Iglesia Sankta Maria blev det en välsignad stund ikväll med ytterligare en nattvard och massor av pilgrimer som välsignades. Systrarna från klostret Sankta Maria medverkade och delade ut enBaca selengkapnya
Calzadilla de la Cueza

Long walk for a cafe con leche.
Ledigos

25 km walking. Nu är det dags för att checka in i ett nyöppnat härbärge, endast 7 dagar gammalt. Dusch och tvätt står på tur.
382 km kvar till Santiago de Compostela

Fantastisk vandring, spännande människor, mycket mellanrum med intressanta samtal. Underbar natur. Intressanta härbärgen. Upplyftande pilgrimsgudtjänster.
Terradillos de los Templarios

Många lustiga vandrare som vakar över vår vandring.
Moratinos

Solroserna hälsar oss på morgonen. Det gäller att ta rätt stav och rätt skor.
Café con leche

Så var det dags igen. Så här fina blommor följer oss längs kanten. Fjärilarna gillar att sugar nektar av dem. Fantastiskt att vara omsvärmad av fjärilar när man vandrar men de är svåra attBaca selengkapnya
Sahagún

Tid för pilgrimslunch och lite vila i storstaden Sahagún. Klockan är bara 12:52 så vi tar nästa sträcka också. För tidigt att placera sig vid ett härbärge nu. 30 km skall nog fungera.
Calzadilla de los Hermanillos

Så var vi framme vid vårt härbärge. Lite lyxigare än tidigare men det kändes som vi behövde det. Eftersom vi inte jäktar så blev det två Café con leche i förmiddags. Fantastiskt med allaBaca selengkapnya
Pilgrimsmiddag

Så här roligt har vi när vi äter pilgrimsmiddag.
Reliegos for lunch

Efter 18 km med ingenting förutom en lång väg så är vi framme för att äta lunch.
Manilla de las Mulas

Efter ytterligare några km så är vi i vårt härbärge. Det ser bra ut. Idag var det bara väg efter väg efter väg. Imorgon blir det León och då skall katedralen och en massa andra POIBaca selengkapnya
Coffe time

Leon

Dags att checka in på ett härbärge som drivs av nunnorna vid Monesteria Santa Maria. Mässa kl 19 och välsignelse kl 21.30. Har tvättat och duschat. Besök i León Katedral. På kvällen hoppadeBaca selengkapnya
Virgen del Camino

Här besökte vi Iglesia San Froilán. En modern kyrka som byggdes mellan 1952 och 1961. En ren och fin kyrka.
Fresno del Camino

Oncina de la Valdocina

Fåraherde med sin hjord och en hel samling storkar på ett fält.
Choral de Abajo

Nu var det dags för en rejäl macka.
Villar de Mazarife