Khao Sok national park

Vandaag de boottocht gehad over het Cheow lan meer . Wat was dat mooi. Tussendoor bij de drijvende bungalows en restaurant gestopt en Bas is gaan zwemmen. daarna weer terug naar de pier en met de vanLæs mere
Wat een dag vol emoties. Bas heeft al 2 dagen last van een kies en ondanks heftige medicatie was het vandaag echt erg. Dus samen met receptie een tandarts zoeken waar hij terecht kan. En we hadden deLæs mere
Het laatste onderdeel van onze reis. En het leek wel een wereldreis. Vanochtend om 9.45 opgehaald bij hotel en het was al heet en pas om 18.00 bij het nieuwe hotel zijn. We gingen van Busje, naarLæs mere
Vanochtend ben ik vroeg wakker geworden terwijl de rest lekker ging uitslapen. Dus ik ging met mijn koffie in het voortuintje zitten van onze kamer. We hebben een buitenkeuken 👍🏼. Niet dat ikLæs mere
Niet veel gedaan vandaag. Lekker even helemaal niets. In de ochtend naar het strand dan lunchen en in de namiddag ook naar het strand. Daar hebben Bas en Josephine op een sofa rondgetoerd 😂 in deLæs mere
Vanochtend om 8.45 opgehaald bij het hotel en achter op een jeep. Nog 6 mensen waren er, dus we gingen meteen door naar de eerste bezienswaardigheid. De happy buddha en de statue of Guanyin with 18Læs mere
Vandaag begon met een kat die bevriend raakte met Bas. We gingen heerlijk ontbijten en om 9.30 waren we aan het strand😍 zoo lekker, ik ga dit echt missen. In de namiddag hop naar een Muay Thai lesLæs mere
Gisteren avond flink wat regen gevallen. Vanochtend om 7 uur wakker geworden en het was flink bewolkt. Toch om 9 uur naar het strand gegaan en het weer werd beter met het uur. Blij dat we zijn gegaan.Læs mere
Vanochtend een tour naar koh Madsum ( pig island) en koh Tan om te snorkelen. Fantastisch weer weer en de tours zijn kei goed verzorgd hier. Met ophaalservice en lunch erbij. Om 3 uur weer terug enLæs mere