Vakantie is begonnen

Het aftellen naar de lange vlucht is begonnen. Vanochtend om 12 uur met de flixbus naar Dusseldorf en naar ons hotel in de buurt van het vliegveld. . Een wandeling gemaakt en een klein cafe gevondenWeiterlesen
Vanochtend vroeg aangekomen. Na het inchecken in ons hotel, dat net buiten het centrum is , maar een super mooie binnentuin ( foto 8) en zwembad heeft , hebben we even een dutje van een uur gedaan enWeiterlesen
Man man .wat een lange reis. Van Düsseldorf naar Helsinki en twee uur transfer naar Bangkok. Die vlucht duurde 11 uur 😩 en dat was nog niet het ergste. We hadden een peuter een rij verder dat, alsWeiterlesen
Vandaag echt de tourist uitgehangen. 3 bezienswaardigheden gehad nadat we lekker uitgeslapen hadden. The Grand Palace, de liggende buddha en Wat Arun tempel. Echt gaaf om te zien. Tussendoor keiWeiterlesen
Nou, vandaag naar de oude hoofdstad van Thailand geweest. Ayutthaya. Met een tourgids en auto want is anderhalf uur van Bangkok af. Het zomerpaleis ,prachtige tempels en oude ruïnes gezien. Bij deWeiterlesen
Vanochtend vroeg opgestaan om het vliegtuig te pakken naar Krabi. Bij het vliegveld rijdt een robotje rond om te stofzuigen. Zo eentje moet ik thuis hebben. ☺️ Met de shuttlebus van het hotel zijnWeiterlesen
Vandaag even heel rustig aan gedaan. Lekker uitgeslapen en dan ontbeten in het hotel. We waren te lui om op verkenning te gaan dus Hup naar het zwembad en even een paar uurtjes in de schaduw gelegenWeiterlesen
Vandaag een aparte dag. Vanochtend grijze hemel en de voorspellingen waren niet goed. Desondanks toch op weg naar Railay Beach. We moesten eerst 15 minuten lopen om bij een strand te komen om eenWeiterlesen
Vlak voordat we wilden ontbijten begon het heel hard te regenen. Thaise buienradar gaf aan dat het tot 3 uur zo zou blijven. Nou, dat was slecht nieuws voor onze laatste dag hier. Na het ontbijt isWeiterlesen
Vanmiddag aangekomen bij het National Park Khao Sok. Kei leuke bungalows aan de rivier, waar Bas meteen een duik nam. We moeten oppassen voor de apen hier want dat zijn kleine dieven. We zaten net teWeiterlesen
ReisenderUghhhh die schnitzel 🤤🤤🤤 geniet van jullie vakantie en een goede vlucht!!! 😍