PORTUGAL🇵🇹 2024Tunjukkan perjalananTambah ke senarai baldiKeluarkan dari senarai baldiKongsiHari 5Khamis, 30 Mei 2024 11:53 PG ☀️ 23 °C Altitud: 179 m PortugalLargo Rainha Dona Amélia38.798359, -9.38852438°47’54” N 9°23’19” WSintra 30 Mei 2024, Portugal ⋅ ☀️ 23 °C PengembaraWas dit ook Lissabon, of buiten Lissabon. Ook weer zo geweldig. Weer zo een vakantie met zoveel indrukken, cultuur en culinaire hoogtepunten.30/05/24BalasTerjemahPengembaraDit is iets buiten Lissabon, maar valt wel onder de gemeente Lissabon. Unesco werelderfgoed is het zelfs!30/05/24BalasTerjemahPengembaraEn ja, zeker weer een top vakantie!😁😁30/05/24BalasTerjemahPengembaraDikt is toch echt een stad die ik ooit met eigen ogen 👀 wil bekijken31/05/24BalasTerjemah4 suka Tunjukkan perjalanan
PengembaraEn ja, zeker weer een top vakantie!😁😁
PengembaraDikt is toch echt een stad die ik ooit met eigen ogen 👀 wil bekijken