Dag 3
23 agosto 2025, Ungheria ⋅ ☀️ 20 °C
Vanochtend rond 9u vertrokken en met de pond over de kleine en grote Donau gegaan.
Vlakbij Budapest is het circuit waar we hebben gekeken of we erop mochten voor de foto maar helaas was deze dicht.Leggi altro
Road missie 5#
23 agosto 2025, Ungheria ⋅ ⛅ 22 °C
De missie was maak een foto bij de waterdragers bij de brug met negen bogen.
Daar zagen wij heel wat andere teams
Per toeval langs #28 geparkeerd.
Roemenië 🇷🇴
23 agosto 2025, Ungheria ⋅ ⛅ 22 °C
We zijn in Roemenië 🇷🇴
Overnachten in de bergen
23–24 ago 2025, Romania ⋅ ☀️ 13 °C
De plaatsnamen zijn lang en moeilijk uit te spreken.
Aangekomen op het kampeerterrein
De ene was vol volgens de eigenaar maar gelukkig konden we hier bij een aardige meneer slapen.
We hebben ookLeggi altro
Foto update van onze cameraman 😍
23 agosto 2025, Ungheria ⋅ ☁️ 23 °C
Tijdens onze reis hebben we een fotograaf meegenomen voor foto’s van de rally. Deze heeft hij met ons gedeeld.
En wat zien die er gaaf uit! 😍
Koude nachtrust 🥶
24 agosto 2025, Romania ⋅ ☀️ 6 °C
Na een koude nacht van 6C zijn we ontwaakt en hebben we ff onze tanden gepoetst bij de rivier en een ouderwetse toilet gebruikt.
Ik was helaas de poepstoel vergeten dus ik heb als een acrobaat bovenLeggi altro
De berg op 🏔️
24 agosto 2025, Romania ⋅ ☀️ 7 °C
We hebben de berg beklommen, maar niet met onze bus. De weg was te ruig dat we hem hebben geparkeerd en met de andere omhoog zijn gegaan.
Hier hebben we een hoogte van 1849 meter gehaald en eenLeggi altro
Cucurbăta berg
24 agosto 2025, Romania ⋅ ⛅ 9 °C
We hebben de bus achtergelaten en zijn bij Lucca en Vito in de 4x4 gekropen en zijn zo met hen naar boven gereden.
Het was mistig, winderig en kou bovenop maar weer een missie geslaagd!
Ps-Leggi altro
Lunch
24 agosto 2025, Romania ⋅ ☀️ 12 °C
Na een geslaagde missie even een hapje eten voordat we naar het giftige meer gaan.
Het was zondag en in het dorp was er koopmarkt
Toxic Lake
24 agosto 2025, Romania ⋅ ☀️ 17 °C
Een missie (van vandaag) was het giftige meer te vinden. Helaas kwamen we bij een mijn gebied uit wat ook mooi was voor de foto’s
Giftige meer (nu echt)
24 agosto 2025, Romania ⋅ ☀️ 17 °C
Het meer is ontstaan nadat een koper winningsgebied overstroomde in 1978. Hierdoor zijn er veel giftige stoffen vrijgekomen en meegespoeld in het dorp wat eronder lag. Het dorp is niet meer zichtbaarLeggi altro
Get together camp
24 agosto 2025, Romania ⋅ ☀️ 17 °C
Het was al laat in de middag en we moesten nog heel wat km’s maken voor de ‘get together camp’ waar alle deelnemers zijn.
Dus flink gassen, muziekje op en naar Transilvania.
Bij aankomst, eenLeggi altro
Ochtend get together kamp
25 agosto 2025, Romania ⋅ 🌙 7 °C
Vroeg opstaan want er is maar 1 douche voor de mannen. Nog even snel een opkomende zon meepakken.
Dan gaan we ons klaarmaken voor naar de Transfăgărășan te gaan.
Werelds mooiste weg.
Vroeg opstaan
25 agosto 2025, Romania ⋅ 🌙 7 °C
Vroeg opstaan was voor ons een vereiste. 136 teams en maar 1 douche en 2 wc’s voor de mannen. Wij wouden graag al gedouched hebben en graag nog met warm water.
Dat was ons gelukt 😏 nu nog deLeggi altro
Transfăgărășan
25 agosto 2025, Romania ⋅ ☁️ 7 °C
Na een omweg om boodschappen te hebben gedaan zijn we aangekomen bij de Transfăgărășan.
Een grote berg vol met haarspeldbochten en verbluffende uitzicht.
Helaas was het heel erg druk, maar datLeggi altro
Transfăgărășan
25 agosto 2025, Romania ⋅ ☁️ 19 °C
De Transfăgărășan weg. Ze zeggen de mooiste weg van de wereld.
Veel mensen op de weg (helaas) en ook veel file omdat men moet stoppen voor de beren.
Ochtendje Roemenië
26 agosto 2025, Romania ⋅ 🌙 9 °C
Na een lange reis zijn we uit eten geweest met zijn 7en en in de avond aangekomen op onze (wild) kampterrein.
Hierbij de ochtend foto’s.
We gaan door naar Bulgarije 🇧🇬
Op weg naar Bulgarije 🇧🇬
26 agosto 2025, Bulgaria ⋅ ☀️ 21 °C
Laatste dag Roemenië, op naar de Bulgaarse grens en meedoen met een opdracht op een racebaan.
Oeps! Verkeerde plaats opgezocht 🙈
26 agosto 2025, Serbia ⋅ ☀️ 23 °C
We zochten de racebaan bij Vratsa maar we hadden de plaatsnaam verkeerd gezien en eindigde in Vrashka.
Daar gingen we per ongeluk de grens over in Servië 🇷🇸
Dus we moesten er doorheen omLeggi altro
Afkoelen 🏄♂️
26 agosto 2025, Bulgaria ⋅ ⛅ 26 °C
Omdat we verkeerd hadden gereden moesten we toch ff afkoelen. De warmte neemt toe naarmate we zuidelijker gaan.
Eerste moment met de surfboard
Wildkamperen Bulgarije 🇧🇬
26 agosto 2025, Bulgaria ⋅ 🌙 19 °C
Doordat we heel wat tijd kwijt zijn geraakt met de grens, hebben we een snelweg gepakt. Anders zou het nachtwerk worden.
Geen verdere opdrachten meer volbracht maar een privé meer met een prachtigLeggi altro
Roadmissie - Skopje
27 agosto 2025, Macedonia del Nord ⋅ ☀️ 25 °C
De eerst volgende roadmissie is in Skopje, Noord-Macedonië.
De dag begon goed en zijn ook vroeg op pad om alle roadmissies te halen.
De weg naar de top was zoeken, maar gelukkig konden we hemLeggi altro
Mooie spannende bergpas
27 agosto 2025, Macedonia del Nord ⋅ ☀️ 25 °C
Op weg naar meer Orchid hebben we gekozen voor een spannende bergpas waar we tijd en km sparen
De berg is om het uur open voor het verkeer aan de ene dan aan de andere kant (ivm dat er geen ruimte isLeggi altro
Road missie - lake Kozjak
27 agosto 2025, Macedonia del Nord ⋅ ☀️ 28 °C
Weer een road missie behaald. Foto nemen op de brug van meer Kozjak.
Lake Orchid
27–28 ago 2025, Macedonia del Nord ⋅ 🌙 23 °C
De road missie was om naar meer Orchid te komen. We hadden met een paar andere teams erover gehad om daar samen te koken maar werd uiteindelijk uit eten.
We hadden een appartementje geboekt en nadatLeggi altro

ViaggiatoreGoeie outfits ook! 😎
Viaggiatore
Knap dat je wijs kunt uit die wegenkaart 🤭