Surfcamp Tag 5

Hüt simmer wieder go surfe. D Samira und ich hend dasmal au s Hardboard usprobiert. De Nick surft scho mit dem. Aber es isch nüt für eus gsi, mir hend grad beidi ide gliiche Welle voll de Arm amRead more
Hüt simmer ganz früeh ufgstande und los nach Playa Avellanas. Das isch nämlich euse Surfusflug gsi. Dett sind d Welle chli höcher aber d Samira und ich sind wieder bi de „wiise Welle“ bliibe.Read more
Hüt hemmer nur en Reisetag gha. Mir sind 6h 30min vo de Pazifikküste uf San José gfahre. Es isch eh sehr langi Fahrt gsi. Wo mir endlich ahcho sind hemmer zerst müesse chille und am Abig simmerRead more
Nacheme lange Flug mit sehr wenig Schlaf simmer wieder in Züri ahcho. Am Morge hemmer no chli Spieli gspielt und eusi Ziit vertriibe und denn ischs mitem Uber an Flughafe gange. Dett hemmer au chliRead more
Traveler
Omg! Hesch du es tattooo?