Vagan

Vandaag hebben we voet gezet op de eilandengroep die deel uit maken van de Lofoten. We bevinden ons een heel stuk boven de Poolcirkel en dat is te merken aan de temperatuur. Het kwik zal hier nietWeiterlesen
Het heeft de hele nacht geregend en hoe ffffffff. Ik sliep er slecht van. Soms hield het op met regenen maar dan begon het weer te stortregenen. Vreselijk!!! Soms dacht ik; dadelijk drijven we weg metWeiterlesen
We zijn helemaal door en door koud maar we hebben genoten en gaan onze camper weer opzoeken.
Onze tocht gaat weer verder en we krijgen er weer geen genoeg van. Er worden veel foto's en films gemaakt.Weiterlesen
Wat een dag, wat een dag vandaag. We hebben ZON!!!!!
Vanmorgen zijn we gereden naar het eindpunt van de Lofoten, naar Å. Wat een mooi plaatsje is dat. Het lijkt of de tijd er is blijven stilstaan.Weiterlesen
Als we moe en voldaan zijn uitgekeken op dit prachtige eiland rijden we weer naar ons vertrouwde plekje en stoppen nu wel even bij het mooie witte strand waar we eerder ook al langs kwamen. We rijdenWeiterlesen
Gisterenavond begon het weer eens te regenen en het is weer de hele nacht doorgegaan.
Vanmorgen regende het nog dus weer verder rijden. Gelukkig is het niet meer zo ijzig koud.
We stoppen ergensWeiterlesen
We hebben wij de Lofoten weer verlaten.
Het heeft gestormd en geregend. We hadden wel een mooi slaapplekje gevonden aan zee maar soms dachten we echt dat het dak van de camper zou waaien. De tochtWeiterlesen
We worden wakker van een heerlijk zonnetje. Eigenlijk was het zonnetje er 's nachts ook al zoals dat hier gebruikelijk is. Het wordt hier nooit donker in deze tijd van het jaar.
De lange broeken enWeiterlesen
We gaan vandaag met een veerboot over. We moeten namelijk naar het volgende eiland en er is geen brug. De tocht zal ongeveer 45 minuten duren.
Onze veerboot is super de luxe zelfs met een restaurant.Weiterlesen
Vandaag is het weer een zomerse dag en de korte broek gaat weer aan. We ontbijten buiten met uitzicht op de fjord en de besneeuwde bergtoppen.
Een mens kan het slechter treffen, toch.
We rijdenWeiterlesen