Ystad

We hebben een prachtig plekje gevonden in de haven van Ystad een pittoresk stadje helemaal in het zuiden van Zweden. Dit stadje is ook heel bekend door de avonturen van inspecteur Wallander uit deMeer informatie
Vandaag buiten een regendagje en voor ons binnen een knutseldagje.
Tussen de buien door wandelen we voormiddag Ystad nog even in en lopen nog even bij de COOP binnen.
We zijn net weer binnen als hetMeer informatie
We hebben weer een zonnetje vandaag en ons plan is om langs de haven te lopen richting de witte zandstranden waar ook inspecteur Wallander vaak naar toe ging als hij diep moest nadenken 😊
WijMeer informatie
Het weer is vandaag een beetje afwisselend. Zon, bewolkt, regen en weer droog. Wat dat betreft zijn we al echte Zweden aan het worden. Jas aan en hupsakee naar buiten. We moeten nog even onze rommelMeer informatie
We hebben het mooie Ystad weer verlaten en zijn ongeveer 60 km opgeschoven. Eerst nog even langs een Lidl. Lege flessen en blikjes inleveren want bijna gaan we Zweden weer verlaten.
We rijden naarMeer informatie
We houden vandaag een luie dag. Het is heerlijk weer en we genieten van ons mooie plekje.
Om kwart over 5 vanmorgen liep onze wekker af en moesten we meteen actie ondernemen 😴 Ik was er nog niet helemaal aan toe maar dat kwam wel.
Aankleden en rijden maar.
We zagen dat er al meerdereMeer informatie
Vandaag hebben we ongeveer 150 km gereden en zijn beland in Boizenburg/Elbe. Eerst even langs een Lidl en dan vallen de prijzen op. Wat een verschil met Scandinavië. We krijgen weer veel meerMeer informatie
We hebben heerlijk geslapen ondanks de warmte. Onze Maxxfan doet geweldig goed zijn werk. Zoiets moesten we thuis nu ook hebben maar dat in niet mogelijk in een huis, jammer.
We gaan tegen tien uurMeer informatie
Gelukkig slapen we goed en zo gingen we vanmorgen weer helemaal fris even boodschappen halen.
22 Meter bij ons vandaag is een enorme supermarkt en ons drinkwater was bijna helemaal op. Tja dat heb jeMeer informatie