Echli sii..
3 april 2019, Sri Lanka ⋅ ⛅ 25 °C
Eifach chli si, läse u d Rueh gniesse. Dr super härzig Roomservice het üs uf Wunsch no es Fruchtplättli u es Bierli bracht. Was wotme meh?😎
Blue Coconut Café & Villas
4 april 2019, Sri Lanka ⋅ ☀️ 32 °C
Nach öpe 3 Stung und 30 Minute Outofahrt simer de in Matara acho. Hie wei mir no chle Surfe und z Meer gniesse. Icheckt hei mir imene mega härzige Appartment chlei usserhaub vo Matara für dieMeer informatie
Churzes Bsüechli in Matara
4 april 2019, Sri Lanka ⋅ ☀️ 29 °C
Nachem Erholä vo üsere Fahrt simer hurti chle gah d Lag abcheckä. Am Strand hets e Kokosnuss zum schlürfe gäh u ner simer uf Matara. Matara isch die grössti Stadt im Süde. Es riiisää Puff. EsMeer informatie
Surfä und Beach Road
5 april 2019, Sri Lanka ⋅ ⛅ 33 °C
A üsem erste Tag in Matara simer mau gah d Wäue uscheckä. Mir hei de schnäu gmerkt das d Bedingige hie chle schwiriger si aus in Weligama. Denoch hei mir paar Wäue verwütst u hei no chle däMeer informatie
Hopp YB !!
7 april 2019, Sri Lanka ⋅ 🌙 28 °C
Da hets doch dr Luca gschafft dassmer chöi Match luege. u de ischs scho 2:0 😎☝️😋
Letzte Täg am Meer
8 april 2019, Sri Lanka ⋅ ⛅ 31 °C
D Tage hie im Süde vo Sri Lanka si leider scho zeut. Mir gniesse no einisch richtig ds Meer, ds Surfe, u ds feine ässe. Mir gö no a verschideni Stränd ga verschideni Köschtlechkeite gniesse. HütMeer informatie
nochli doofi Selfies am Meer
8 april 2019, Sri Lanka ⋅ ☀️ 31 °C
Ja mängisch ischs eim durchus chli längwillig.. ömu mir (Nora) Dr Luca chasech guet mit läse beschäftige nachem Surfe.. Ig ma aube einisch nümm..resp. mir fäut mängisch dr Mittagsschlaf imeneMeer informatie
Dr Letzt Tag am Meer inkl. Pizza
9 april 2019, Sri Lanka ⋅ ☀️ 31 °C
Hüt simer no ds letzt mau am Meer xi. Hei no mau di schöne Wäue wöue nütze am gliche Ort wo gester. Wobi für mi ischs eher e frustrierende Surftag xi.. 2h =2 Wäue verwütsch. Es si nid so viuMeer informatie
Renuka City Hotel
10 april 2019, Sri Lanka ⋅ ☀️ 32 °C
Aus letschti Station hei mir no im Renuka Hotel icheckt. Das Hotel isch sehr luxuriös und guet im Zentrum gläge. Nachemne churze erholigs pöiseli simer hurti gah d Dachterrasse mitm Infinity-PoolMeer informatie
Shopping und z Wisse Huus?
10 april 2019, Sri Lanka ⋅ 🌧 31 °C
Nachem sünele ufem Dach simer no chle gah lädele und gah züg aluege. Mir hei sogar z Sri Lankanische Wisse Huus gseh! Aber z beste am ganze isch äuö scho das ganze *Bling Bling* züg fürd NoraMeer informatie
Colombo City Shopping
11 april 2019, Sri Lanka ⋅ ☀️ 31 °C
A üsem letschte Tag simer no chle gah Colombo erkunde und gah lädele. Dr iheimisch Markt isch sehr beeidruckend gsy. Aber jedä dert het z Gfüeu gha mir si rich. Das het gnärvt. Colombo imMeer informatie
Flüge, Sitze, Ässe, Fiume luege
12 april 2019, Sri Lanka ⋅ ☀️ 28 °C
Ja das git e churze Bitrag is Tagesbuech. Flug vo Colombo nach Moscat und vo Moscat nach Züri. Isch schono asträngend sone Flug.
Da simer wider!
12 april 2019, Zwitserland ⋅ ☁️ 9 °C
Sicher in Züri glandet geits no hurti ad Gepäckusgab u ner ufe Zug damit mir scho gly wider i üsem vertroutä Heim chöi häre lige und erholä.
Fazit: Es si super tolli und idrücklechi Ferie gsyMeer informatie

ReizigerHaha dir sit mer no 2 wanderniere! Im urwaud wos schlängeli het ä angere wäg näh!!!! Aber schöni biuder! Dr luca isch ä guete reisefüehrer. Bi grad vom schwümme heicho. Isch fasch nacht soo fischter isches. Chunnt cho schneie isch nume no 8 grad. Gniesset di wärmi u heits ko gäbig. Muess inerume luftet wi verruckt' bye bye
Reizigerja sturmwarnig bi öich he😋
Reiziger
so wini öich kenne, nid ganz normauuu😂🥰