• Hike met Ajk 🥾🌲

8. Juni in Polen ⋅ 🌧 17 °C

Vandaag namen even een rustdag. Soda had op de eerste avond in al haar snelheid een muis gevangen en opgegeten en was hier wat misselijk van. Gelukkig had ik hier medicatie voor bij maar het werd toch een gebroken nacht omdat ze regelmatig even naar buiten moest 💩

We deden daarom lekker rustig aan, maakten een wandeling direct vanaf het huisje en draaiden een wasje.

Ajk heeft ons geadopteerd denken we en besloot ons de volledige 5km gezelschap te houden. Prima, de honden vinden hem ook wel gezellig haha.

Toen we terug aankwamen bij het huisje kwam net de eigenaar van het verblijf en van Ajk aan om Ajk eten te brengen. Hij vertelde dat hij Ajk als pup vastgebonden aan een boom heeft gevonden en mee heeft genomen. Hij is inmiddels al 13 jaar oud en bewaakt het huisje en houdt de gasten gezelschap. Hij is sinds hij gevonden is nooit meer aangelijnd geweest en hij volgt je overal waar je gaat.

‘s avonds maakten we een lekker vuurtje en roosterden we wat marshmallows. Van Daniël (de eigenaar) kregen we huisgemaakte whiskey die echt heerlijk smaakte! Die fles komt dus waarschijnlijk wel op deze week 😋