Noch bisschen Sommer 🌤️🏞️ 🌊Vis rejseTilføj til træskolisteFjern fra træskolisteDelDag 6torsdag den 7. september 2023 kl. 09.42 ☀️ 26 °C Højde: 5 m KroatienTribunj43.76441, 15.7298243°45’52” N 15°43’47” E2🚤 Boots Tour zur Insel Kaprije 7. september 2023, Kroatien ⋅ ☀️ 26 °C Ein schöner Tag mit Freunden 🥰 Se oversættelseRejsendeToll alles!08.09.2023SvarOversætteRejsendeTolle Fotos! Viele Grüße an alle 👋08.09.2023SvarOversætteRejsendeKann ich leider nicht mehr machen, aber es war ein super Tag mit Siggi und Ingo.🤗 War auch bisschen Zufall, das ein Treffen noch geklappt hat👍08.09.2023SvarOversætteRejsendeDie Inseln haben wir immer bewundert, die Insel Brac haben wir mit Miet Auto durchfahren, lohnt aber nicht, nur Mauern u. Wüste, viel Spaß08.09.2023SvarOversætte1 synes om Vis rejse
RejsendeToll alles!
Rejsende